28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığına çağrılmak için hem genel yetenek hem de alan sonuçlarında başarılı yazması gerekiyormuş bunu önemli birinden sordurdum kesin yani. ayrıca önce müfettişlik mülakatını geçemeyenlere teklif yapılacakmış sonra diğerleri için. benim de 61 puan olmasına rağmen olmuyo ve burda bişeyler bekleyen öğrenmeye çalışan bir sürü insan var bu yüzden paylşıyım dedim umarım hepiniz için iyi olur her şey
-
@lev-myshkin teşekkürler hocam genel yetenek barajının 26 olması kötü oldu. Zaman problemi vardı yoksa çok kolaydı sorular
-
@lev-myshkin en başında bende öyle tahmin ediyordum ama her şeyin bir sebebi vardır düşüncesiyle ortama puana genel yetenekte dahil edilince ses etmedim
Benimde gy başarısız -
Benim gy de başarısız. Barajı aşan çok fazla yoktur gy de ama
-
Geçen sene ing hariç bir baraj gecemeyene bile teklif edilmiş ki senelerdir de böyle yapılıyormuş bu nerden çıktı şimdi
-
@lev-myshkin Hocam peki geçen sene 52 alan arkadaşlar nasıl uzman yardımcısı oldu ki tüm barajları geçen biri 52 alabiliyor mu ?
-
@lev-myshkin hocam kimden öğrendiniz? Çünkü geçen sene bir alandan barajı geçemeyen arkadaşıma teklif geldi. Genel ortalama önemli. Maliyeden baraj altı kalmıştı. Ve müfettiş sonuçları beklenmemişti. Bu sene de bu şekilde olur diye tahmin ediyorum.Aksi durumda genel ortalama da başarısız yazardı diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar merhaba İngilizce hariç bir dersten de baraj altında kalmış olabilirsiniz bunun hiçbir önemi yok. Geçen sene olan şuydu İngilizce hariç diğer derslerden barajı geçenler ve bir dersten daha baraj altı kalanlar veya İngilizceyi geçip bir dersten baraj altı kalanlar mülakata çağrıldı burada da geçen seneden duyduğumuz tecrübe ettiğimiz durum şuydu 50-65 arası İstanbul olarak adresini yazmış veya istanbulda bir üniversitede okumuş arkadaşlar mülakata kesinlikle çağrıldı. +65 olup da belirli başka kriterlere göre de başka şehirlerden de arkadaşlar çağrıldı. Burada da örneğin work and travel yapmış Erasmus yapmış YDS’si olan veya sınavdan iyi İngilizce neti yapmış arkadaşlar daha çok dış operasyonlarda görevlendirildi. Bankacılık sadece pazarlamadan oluşmayan bir süreç. Şube haricinde Hazine, pazarlama, tahsis, dış operasyonlar, muhasebe, izleme, takip, risk ve tasfiye, raporlama gibi alanları var ve bunlar şöyle ayrılıyor bireysel, ticari, yerel, kobi bu sebepten bu süreçten Sonra mülakata çağırılacak arkadaşlar bu alanları araştırıp ona göre mülakatta dile getirsinler çünkğ mülakatta Ne istediğini bilen arkadaşlar istedikleri birimlerde işe başladılar. Burada görüyorum okuyorum çok fazla saçma bilgi kirliliği var geçen sene de böyleydi doğru şekilde kendiniz için aksiyon alın. Sakin kalın ve çalışmaya devam edin mülakat iki aşamalı olup grup mülakatı ve normal bir mülakat olur diye düşünüyorum. Grup mülakatı daha çok hal hareket ve iletişim seviyenizi ölçmek için diğer mülakat ise alan sorusu da sorulsa da genel olarak sohbet havasında geçer hepinize başarılar. Umarım istediğiniz olur.@keynesinabv gecen yılın nasıl işlediğini arkadaş sınav sonuçları açıklandıktan sonra yazmıştı geçmiş yılın forumlarına bakarsanız burda yazılanlara çok yakın
-
@ozge17 alıntıdır arkadaşlar
-
@lev-myshkin hocam size yanlış bilgi verilmiş geçen sene de baraj 20 matematikti güya ama 18 matematik yapanlar bile şuan uzman yardımcısı, böyle kesin bir ifade kullanıyor olması bunun size söyleyen kişinin çok şaşırtıcı
-
@lev-myshkin yanlış bilgi
-
Davetler baslamadan daha neler duyacagiz merak icerisindeyim dogrusu..her kafadan ayri bir ses cikiyor..
-
Hahah arkadaşlar buda bende olsun sadece 1 kişi alincak oda ben saçmalık ya
-
bunu yazan arkadaşın günahını almak istemem ama yeni katılmış ilk gönderiside burası şuda var ayrıca banka personelinin bilgi paylaşması bu kadar kolay mı gizliliği ihmal etmiyor
-
@ozge17 ben de tam bunu düşünüyordum hocam
-
@fatos ahaha baya iyi hocam...
-
Yok yere uykumuz kaçıyor canımız sıkılıyor bu asparagaslar yüzünden
-
yanlış bilgi verecek biyer değil ayrıca ben buraya bunları yazdım diye sizi çağrılmanızı filan engellemiyorum heralde. ben de umut ediyodum buraya girmeyi ama olmadı burda birsürü insan merak içindeydi ben de hesap açtım ve yazdım bildiklerimi ... ayrıca daha önceden çağrılanlardan bahsedecek benim tanıdığım bu sınava girmiş hepsinden kalmış hatta sınava girmeden dahi uzman yardımcısı olmuş insanlar var geçen seneki sınavda... kimsenin moralini bozmak için yazmadım
-
yani benim durumumda olmuyo benim durumumda olan arkadaslar için yazdım sizin durumunuz faklıdır çağrılırsınız kazanırsınız umarım
-
@lev-myshkin o zaman bu sene sistem değişikliğine mi gidildi yani?