28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
İkamette istanbul icin sadece istanbulda yasamak yeterli mi acaba.bolge bolge de ikamet sarti ararlar mi acaba
-
@öznurup sadece İstanbulda ikamet yeterli olur hocam, bölge falan uğraşmazlar o kadar
-
@öznurup puan, askerlik tecil süresi ,ikamet, cinsiyet hepsi rol oynuyor
-
@fatos cuma günü 6dan sonrası için bekleyin arkadaşlar.İki senedir bu zamanlarda aramaya basliyorlar
-
@öznurup bölge ne oluyor?
-
@kebapçıhakkıusta fikir yurutuyorum.ornegin umraniye genel mudurluk icin yakinlardakileri mi cagirirlar vs.diye.bekleyip gorelim
-
Arkadaşlar benim ikamet Kocaeli
Gy 19
İngilizce 28
İktisat 27
Hukuk 29
Muhasebe 21
Ortalama puan 60
Şansım olur mu?uzmanlık ve iç kontrolör için -
Adanadan giren var mı?
-
@feyzullaharik mersinden girdim ama aynı bölge olduğu için farketmiyormuş sanırım puanınız kaç?
-
@osmanozcan 60 Hocam sizin?
-
@feyzullaharik 57 benim de hocam
-
@osmanozcan sınav zor ve anlamsızdı. Ben daha 70 üstü alan görmedim
-
@feyzullaharik 1 kisi gordum ben o da bu forumdaydi sanirim ve evet sacma bi sinavdi
-
@osmanozcan ben ilk defa hazırlanıyorum geçen sene kpss müfredatının yüzde 30ünü bilerek girdim 60 aldım şimdi daha iyiyim yine 60 aldım
-
@feyzullaharik benim de ilk sınavımdı kpss'ye bile girmisligim yok hayirlisi olsun hakkimizda
-
@feyzullaharik demekki bu sene puanlar geçen seneye göre daha düşük geldi
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@feyzullaharik demekki bu sene puanlar geçen seneye göre daha düşük geldi
Ancak forumda herkes yüksek almış. Önceki sene çağrılan puanları görünce bu sene forumda herkesi cagirmalari gerekli:)))
-
@muhalba yüksekten kastınız nedir hocam ?
Kaç puandan yukarısı yüksek sizce ?
Ciddi soruyorum yanlış anlaşılmasın -
@modigliani-0 kesinlikle hocam
-
@muhalba Zaten forumda takılan insanlar biraz puanı iyi olup umutlu olan insanlar hocam. Ben de geçen sene girmedim sınava net bir şey söyleyemem ama özeldende yazıştığım bir çok arkadaş geçen senede girmişler fakat bu sene düşük almışlar. Geçen sene 62 alıp bu sene 60 almış. Geçen sene 58 alıp bu sene 55 almış falan