28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@hmnhpsi123 hocam ben onu dünde yazdım gene yazayım gecen yıl ortalama puan diye bir olay yokmuş bende merak ediyorum ne oldugunu buna göre mi degerlendircekler
-
@ozge17 ben uzmanlık ile alakalı olduğunu düşünüyorum
-
@ozge17 hocam galiba ikametgah 1, ortalama puan durumu 2.planda olacak. Forumda öyle bir hava var çünkü. Puan adaletsizliği yaşanacakmış gibi duruyor.
-
Arkadaşlar ankara da çalışan bir uzman akrabam ik ile görüşmüş öncelikle müfettişlik süreci bitmesi gerekiyormuş ondan sonra bankanın bu sene ki stratejisine göre ve ihtiyaca göre uzmanlık için çağrı yapılıyormuş atıyorum Antalya da 3 kişi ihtiyaç var Antalya dan girenleri sıralayıp 6 kişi müloya çağrılıyormuş yani daha nasip
-
Aslinda uzmanlık sürecinin uzaması bızım lehimize olur diğer sınavı Kazanlar ya da uzmanlık tan istifa edecekler olacaktır bunların netlesmesi ile uzman Yrd ihtiyacı artar
-
Arkadaşalr 50 yi geçenlere başarılı diye yazmışlar direk ik dan gelen haber
-
@ert1234 tmm orayı bizde çözdük sonuçlardan ama niye
-
İng puana katılmıyor ama çağrılmada İng önemli bi etken olacaktır bence... puanı daha düşük olanın çağrılma nedeni İng neti olabilir diye düşünüyorum..
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun sonuçlarımız açıklandı. Geçen sene bu süreçten geçen iki arkadaşımla görüştüm süreç için biri Konya diğeri İstanbul ikametinde girmişler sınava. Geçen sene İstanbul 52’ye kadar çağırmış ve İstanbul ikametli olan arkadaşım da 56 ile iç kontrolörlük aldı. Konya ikametli olan arkadaşım 72 ile iç kontrolörlük aldı. Puanımı söylediğim de (61,25) kesin uzmanlık gelir dedi size referans olması açısından söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Geçen sene Mart ayında sınava girdik Temmuz başında iş başı yaptık dedi sizin de ortalama Eylül gibi başarılı olman halinde başlarsın dedi. Bende ki bilgiler bu şekilde umarım hakkımızda hayırlısı olur
-
@takkurt hocam bankanın personel ihtiyacı nasıl bu yıl bilginiz var mı ögrenebilir misiniz
-
Arkadaslar gecen yila gore puanlar biraz dusuk gelmis gibi.şöyle ki netler hic fena olmadigi halde 50 puanlarda arkadaslar var gordugum kadariyla.
-
@öznurup iktisat iktisat dışında herseydi
-
@hmnhpsi123 uzmalık için işte
-
@ozge17 hocam onu daha öncesinde sormuştum ama ikdan başka bilen olmaz kolay kolay dediler zaten cevaplarda genel geçici (ihtiyaç var gibi) cümleler oluyor. Ama düşüncem özellikle guy dguy sonuçları dolayısıyla tekrardan ihtiyacın artacağı yönünde
-
@öznurup maliye 31 hukuk 28 filan olmadına rağmen 56.875 gelmiş çok adaletsiz gerçekten
-
@ozge17 katiliyorum.ben ortalama puaninda basarili yazan kisilerin puanlarina gore degil de ikametgahi ,universitesine gore cagrilacagini dusunuyorum.gecen sene girenlerden anladigim kadariyla universitede etkili bir fonksiyon olmus.benim sahsi dusuncelerim bunlar
-
ingilizce önemli ama iyice abartanlar var. ingilizcem full niye olmadı vs. yazmış biri. öyle olsa sınava sadece ingilizce öğretmenleri çağrılırdı.
-
@öznurup hocam vakıfta çalışan bir arkadsımla konuşmuştum bana üniversitemi direk sormuştu genelde iyi üniversitelerden cagırıyorlarmış önemli bi faktör buda
-
@takkurt hocam sizin ikametgah neresi peki
-
@sinem İstanbul hocam