28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@lev-myshkin hocam nereden biliyorsunuz kesin olduğunu ya ben alandan geçtim toplam barajı ama genel yetenek sınırda kalarak ve ingilizce geçemedim boş yere mi teftiş kurulu ortalama başarı puanını hesaplamış sizce ben başka bir sürü etkenin önemli olduğunu hala savunuyorum düşünceniz ve kaynağınız yanlış bence.
-
Arkadaşlar genel yetenek ve İngilizce barajı müfettişlik için var. Uzmanlıkta baraj falan yok isterseniz 3 derste baraj altı kalın son puanınız önemli olan o puana göre sıralama yapılıp teklif ediliyor. Yani önceden hep böyleydi. Bu yıl değiştiyse bilemem ama zannetmiyorum ben.
-
Moralinizi bozmak istemem ama içerden kesin bilgi aldım. Hepimizi müfettiş yardımcısı yapacaklarmış. Bilmiyorum ne kadar doğru ama insan kaynaklarındaki dostum söyledi bunu.
Hey allahim ya -
@lev-myshkin, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar uzman yardımcılığına çağrılmak için hem genel yetenek hem de alan sonuçlarında başarılı yazması gerekiyormuş bunu önemli birinden sordurdum kesin yani. ayrıca önce müfettişlik mülakatını geçemeyenlere teklif yapılacakmış sonra diğerleri için. benim de 61 puan olmasına rağmen olmuyo ve burda bişeyler bekleyen öğrenmeye çalışan bir sürü insan var bu yüzden paylşıyım dedim umarım hepiniz için iyi olur her şey
@keynesinabv hocam böyle birşey olabilir mi?
-
@muhalba yahu benim genel müdürlükte tanıdığım var o bile kesin bilgi alamadı, bu nasıl oluyor.
-
@north-remembers benim baya yakından tanıdığım biri oyüzden şansım olsa şansın var derdi diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz ben buraya insanlar insanlara yardımcı olmak için yazdım üzülmesinler sonra diye yazdım ama epey garip insanlar var saçma sapan şeyler yazdılar kötü niyetli olduğumu fian söyleyen bile çıkmış
oyüzden nasıl isterseniz öyle düşünün bişey diyemem -
Bu başlıkta ilan gelmeden hatırlarsanız teftiş kuruluyla görüştüğünü ve asla ilan gelmeyeceği yönünde bilgi aldığını, boşuna beklemememiz gerektiğini söyleyen arkadaşlar da oldu. Şimdi de genel yetenek barajının geçilmesi zorunluluğu yönünde duyum aldığını iddia eden arkadaşlar var. Herkesin tanıdığı olduğu gibi benim de genel müdürlükte uzman olarak memur olarak çalışan arkadaşlarım var. Teftiş kuruluyla görüşülmüş ve teftiştekiler asla sınav açılmayacağı yönünde bilgi vermişler dediğimde memur olan arkadaşım kahkaha atarak biz teftiştekilere ulaşamıyoruz o arkadaş nasıl ulaştıysa bize de yolunu öğretsin demişti. Vakıfbank bilgi paylaşma konusunda en kıt davranan kurumların başında geliyor. Şu an bu süreçle alakalı doğruluğu kesin olan bir bilgi almanın mümkün olmadığını düşünüyorum. O yüzden sabredip beklemekten ve yalan yanlış iddalardan etkilenmemeye çalışmaktan başka yapılabilecek bir şey yok. Forumda gerçekten iyi niyetli insanlar kadar tek amacı moral bozmak ve aklınca bu şekilde rakip elediğini düşünen insanlar da olduğunu düşünüyorum. Bu zihniyeti asla anlamıyorum ve asla da anlamak istemiyorum. Allah gönlü kalbi iyi olan insanların yar ve yardımcısı olsun.
-
@stradivarius amin hocam cidden moral bozmaktan başka bir şey değil bu. Bir süre (pazartesiye kadar) bakmayacağım bu başlığa en iyisi uzaklaşayım 2 gün
-
@north-remembers hocam pazartesiye kadar bakmadan durabilecek misiniz bende bugun bakmayacaktım hiç sözde :):):)
-
@north-remembers gerçekten insanı buna mecbur eden iletiler fazlalaşmaya başladı. Aşırı derecede hayalperest olup Polyanna gibi ortada gezinmenin saçma olduğunu düşündüğüm kadar moral bozmak için yer aramanın da saçma olduğunu düşünüyorum. Vakıfbank ister beğenelim ister beğenmeyelim her konuda gizliliğin hüküm sürdüğü bir kurum. Bunu unutmamak gerek.
-
@stradivarius ilan gelmeden 1 hafta önce kimsenin bilgisi yoktu ilana 1-2 gün kala haber çıktı. bende aynı şekilde düşünüyorum.
-
@ozge17 kendimi tutmaya çalışacağım inşallah
-
100 tane farklı şey söyleniyor. En iyisi sabretmek ve beklemek. Yakında neyin ne olduğunu zaten ögreneceğiz. Hepimizin hakkında hayırlısı.
-
Arkadaşlar benim ikamet şu an Ankara. Bu aşamada ikameti İstanbul gösterme gibi bi şansım var mı ? Bu arada bunu sadece teklif gelsin diye değil İstanbul'da çalışmayı istediğim için soruyorum.
İkameti İstanbul gösteren arkadaşlar olmuş galiba burda bi kaç denk geldim ama onlar sınavdan önce mi yapmışlar ? -
@stradivarius farklı bir politikaları var biliyoruz hocam izleyip göreceğiz biraz sabredelim hayırlısı olur inşallah
-
@north-remembers amin inşallah hepimizin yüzü gülsün.
-
@muhalba hahahah hakkaten şu genel müdürlükten nasıl böyle bilgi alıyorlar bide bu kadar kesin bilgi falan diye iddialar . İK bile sonuçların açıklandığı gün bize gelmedi sonuçlar diyor arkadaşlara maşallah sayılar puanlar geliyor :)))
-
Uffff yine ne sacmalanms burda ya , amaaannn insanda heycan da birakmiyrsnz yemen ederm inadina olumsuz dusunmicem bardaga dolu yarafndan bakin azck ben bliyrm arkadaslrm girdi neye gore yazip ciziyorsnz olumsz bosy duysam paylasmam ben burda etkilemeyeyim diye bu nedir ya
-
@nairu hocam benimde başarısız gy yani olmuyor mu beklemeyelim mi bilen varsa yazabilir mi
-
@ert1234 biri size bekleme derse cidden beklemeyecek misiniz?