28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@fth-00 başlara süpriz olur bence
-
@fth-00 yeni hafta yeni bekleyişler olur hocam bu hafta içi başlamazsa her türlü önümüzdeki hafta dahil 15 gün bekleriz
-
@takkurt inşallah bayram öncesi güzel haberler alırız hepimiz hocam
-
@fth-00 amin hocam bayramı bayram tadında geçirmek için mücadele muazzam bir hediye olur hepimiz için
-
Bayram öncesi haber versinler de bayram sonu da gideriz
-
@fatos inşallah hocam mis gibi olur öyle olursa
-
Bugün genel kurul toplantısı var, genel müdürün değişeceği konuşuluyor, bizlere etkisi ne olur bilmiyorum ama süreç hızlanır inşallahhhhh
-
@atanacakgiller bizim için güzel kararlar alırlar inşallah
-
İK’yı arayan oldu mu bugün ses yok yine ?
-
Genel Müdür ve YK Başkanı değişti
-
@leightbau bu değişikliğin menfi ya da müspet bir etkisi olur mu acaba
-
bugün ik ile görüşen var mı?
-
@takkurt Bu değişiklikler muhtemelen önceden planlanmıştı, süreci etkileyeceğine pek ihtimal vermiyorum
-
Vakıfbank a Abdulkadir Aksu,Vakıf Katılım a Naci Ağbal,Halkbank a Mevlüt Uysal...
-
@north-remembers inşallah hocam
-
merhaba arkadaşlar ben ik ile görüştüm bugün. uzman yardımcılığı için aramaların yapılıp yapılmayacağı bile belli değilmiş bilginiz olsun.
-
@siyasall nasıl belli değil. alım olmayacak mı?
-
@siyasall yok artik bu sinavi on uc on dort tane mufettis almak icin acmis olamazlae herhlde
-
Arkadaslar herkes merakla bekliyor ama her arandığında farklı bilgi veriliyor o yüzden bence sizde bekleyin sadece boşuna arayıp kendinizi üzmeyin zaten aramanız sureci hızlandırmaz anlıyorum bisiler bekliyorsunuz ama sabırla sadece bekleyelim dusuncesindeyim son kez yazıp beklemeye geçeceğim. Geçen gün Vakıfbank uzman yard. Olan arkadaşıma sordum oda gidip ik ya sormuş en kısa zamanda aramalara başlayacağız dedi
-
Sanmıyorum öyle bisi olsun şayet ilanda yazıyo değerlendirme olacaktır diye birde ik çok bilgili olmuyo sınav sonuçlarında bile ne dediler. Halkbanktan örnek veriyim yedeklerle ilgili olumlu olumsuz bisi yok dediler bir saat sonra olumsuz mesajı attılar herkese.