28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Onumuzde kpss sureci var , bnce ona odaklanmaliyiz hersy olacagna varacak bn bu felsefeyi yurutucem umuatla bekleyelm , ama devam etmemiz gereken surece ise alim kesinlesene adar devam edelm
-
Sadece İstanbula alınıyor diye bir durum yok arkadaşlar Ankaraya Samsuna Konyaya vs illere alınan da oldu hatta Bursa da yaşayan birinin aylar sonra İstanbul için çağrıldığını da bu forum da okudum ben. Bence sakince bekleyelim bi aramalar başlasın. Şunu da söylemek istiyorum ben geçen sene İstanbul da 50 puanın altındaki kişilerin alındığına İNANMIYORUM. Zira geçen sene genel baraj zaten 50 puandı, 50 puanın altı zaten başarısız sayıldı. Olduysa bile muhteşem bir TORPİL bulmuştur başkada izahı yoktur bu durumun diye düşünüyorum.
-
@stradivarius Beyefendi ben kötü oldugumdan degil,gecen yıl iyi puanım varken çağrılmadığım için umutsuzum.Sizler umudunuzu tabi ki kaybetmeyin.Insallah her birimiz cagrılırız.
-
@ceteris Sizin puanınız kaç hocam
-
@cemresaygin ben de geçen sene çağrılmadım puan 56 idi
-
@mrvblkk, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@cemresaygin ben de geçen sene çağrılmadım puan 56 idi
Bu sene puanıniz kaç hocam? Sınavları karsilastirabilir misiniz
-
65 istanbul. Bu gidişle istanbul yığılacak mi ne
-
Sınav yerleri açıklandığında Ankarada çok fazla okul vardı. Ankarayı tercih edenlerin daha fazla olacağını düşünüyordum. Ama buraya Ankaradan o kadar yazan yok gördüğüm kadarıyla
-
Ankarayı tercih eden sınavdaşlar puanlarını yazabilir mi il bazlı ne durumdayız görelim.
Benim 67 Ankara -
@f-hayek 65
-
@muhalba bu sene 68 aldım hocam. Bu sene sınav şartları daha zordu bence.iktisatta geçen seneye göre bi o kadar zordu
-
@f-hayek hocam sınav 2 yerde yapıldı İstanbul ve Ankara da belki diğer illerden sınava girecekler arkadaşlar Ankara yı tercih etmiş olabilir trafik vs açısından, kalabalığın sebebi bu olabilir.
-
@atanacakgiller O da doğru hocam taşraya İstanbuldan daha yakın daha merkezi
-
@F-Hayek Buraya yazanlardan Ankara 60+ puanı olan 8-10 kişi var
-
Uzmanlık için aramalar başladı mı? Çalışan arkadaşların bilgisi var mı?
-
@f-hayek 66 ankara
-
Bugün de ses yok anlaşılan aramalardan
-
Insan kaynaklarinin numarasini bilen var mi?
-
Aramaların ben yarından sonra başlayacağını düşünüyorum arkadaşlar yaa. Sadece tahmin tabi
-
@takkurt hocam çok sessiz tık yok sanki geç başlıyacaklar aramalara havası var tez vakitte insallah yanılırım