28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@takkurt yok ben geçen sene kurstayken benden önceki dönemde kursu bitiren arkadaşlarım çağırıldı ordan biliyorum 19 doğrusu vardı gy dem ama kpssci olduğu icin alan yüksekti
-
@takkurt evet hocam yukarıda arkadaş söylemiş diğer alanlarınız çok çok iyisiyse olabiliyor ama geçen sene 40 soruda 20 idi baraj bu sene yükselttiler 27 yaptılar. Alanlarınız iyi ise tabi ki çağrılırsınız ama bu sene dedikleri gibi biraz farklı bizler için de hayrılara vesile olsun gelmeyen ilanlar başvuru sayısını etkiledi.
-
@ryan @North-remembers peki hocalarım alandan yüksek dediğimiz 40 soru da kaç doğrudan bahsediyoruz
-
@takkurt ortalama puan en az 60 olmalı diye biliyorum soran bi arkadaşa böyle cevap vermişler. Yani hepsinden en az 24 e geliyor.
-
@takkurt, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ryan @North-remembers peki hocalarım alandan yüksek dediğimiz 40 soru da kaç doğrudan bahsediyoruz
Kpss sınavından 85+puan alanlar da bu sınava girecek belli. O yüzden çok yüksek yapmamız lazım diye düşünüyorum. Tahmini 28 civari
-
@marsiyal anladım hocam. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için ️
-
@muhalba hocam hakkımızda hayırlısı olsun artık ilansızlık herkesi perişan etti
-
@takkurt arkadaşım geçen sene uzmanlık grup mülakatına ekonomi 19 doğru
genel yetenek 24 doğru hukuk 32 doğru muhasebe 27 doğru ingilizce 15 doğru ile çağrılmış. -
@north-remembers kardeşim o arkadaşı maşallah çağırsınlar zaten o ney öyle
-
@north-remembers hangi il için hocam
-
@modigliani-0 İstanbul
-
@takkurt bu doğrulardan daha yüksek yapan arkadaşım olmuştu ikametgah ili Manisa diye çağırmaya dahi tenezzül etmediler İstanbul için girmişti geçen sene sınava
-
Bu sene ne kadar çok katılım olmuş böyle Ankarada bir çok okul ve üniversite de yapılıyor sınav. Hakkımızda hayırlısı olsun, hepinize başarılar arkadaşlar.
-
keşke maliye seçseydim banka muhasebesi ne ya? Banka hukukundan da 8 soru mu gelecek bileniniz var mı?
-
@north-remembers yalnız anlamadığım neden kontrolörlük değil de uzmanlık vermişler. İyi gibi netleri
-
@takkurt bilmiyorum ben de uzmanlık için çağırdılar ama diğer mülakata gitmedi halkbank uzman yardımcılığı kazandığı için.
-
@north-remembers hee sözlü mülakata girmediği içindir hocam o. Kontrolörlük teklifi sözlü mülakat aşamasında veriyorlarmış
-
Hocalarım mülakata çağırma sınav sonucu açıklandıktan sonra ne kadar süre sonunda çağırılıyor tahminen bilginiz varmıdır yoksa aylar sonra bile çağırırlar mı belli bir takvim işleyişi varmıdır vakıf sınavına ilk kez giriyorum şimdiden teşekkürler verceğiniz bilgi için
-
Uzman yardımcılığı için demiştim yazmayı unutmuşum
-
@isfhk ihtiyaca göre diye biliyorum. Net bir süre yok. 6 7 ay sonra aranan biliyorum. Ama genelde müfettişlerin mülakatları açıklanıp onlara teklif yapıldıktan sonra oluyormuş.