28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@müzdarip93 sınava girenlerin yarısı mi ankara yazmis
-
@ozge17 büyük ihtimalle 10.000 değil hocam ama büyük bir kısım zannedersem Ankara ve İstanbul.Bu bilgiyi de zaten zar zor alabildim gizlilik politikası esası çok önemliymiş
-
@ozge17 eğer öyle olursa sonuncu olmuş olmam lazım Ankarada
-
@müzdarip93 hayırlısı olsun hocam hakkınızda hepimiz için
-
@rorschach159 İstanbul'u bilmiyorum hocam
-
@müzdarip93 hocam peki genel puan dışında barajların önemi var mıymış? Yoksa sıralama sadece genel puana göre mi yapılmış?
-
@müzdarip93 yani hocam biraz öyle oluyor ilginç geldi anlamadim hocam neyse hayırlısı olsun biraz 10 bin kişi siz 5000 inci tutarsızlık var ama anlayamadim:))
-
@ozge17 Amin hocam aminn.. İstanbul için şans olur mu dediğimde ikematgah çok önemli denildi
-
@marsiyal sıralamaya göreymiş hocam büyük ihtimalle genel puana göre hazırlandı
-
@ozge17 ben de çok anlayamadım açıkcası ama üzdü 5000 deyince dedim herkes maşallah çok iyi yapmış sanırım
-
@müzdarip93 hocam sizin olaydan yola çıkarsak istanbul kaç üstü ümitlensin
-
herkes ankara mı yazmış o nasıl oluyor, giren 10bin kişinin 5bini ankara mı yazmış
-
55 puanın 5000. Olması çok mantıksız değil mi sizcede arkadaslar , yanlış anlamış olabilir misiniz acava bilgi edinirken hocam . Düşünüyorum ama mantığın almiyor
-
@blueberry hocam arkadaşın dediği gibiyse 55 puanla 5000 ise bunun 55 altı var diğer iller var istanbul için durum.nasil olur ki
-
@ozge17 hocam bence İstanbul 55-60 arası şansı var bence Ankara hep yüksek kapatır demişti.
-
Buyuk ihtimalle 500 falandir o..5000 saka gibi
-
Bende çok inanmadım şahsen 55 puan öyle düşük bi puan değil kaldı ki sınava sadece Ankaradan 5000 kişiden fazla kişi mi girmiş yani çok mantıksız
-
@müzdarip93 hocam yine de 55 ustu 5000 kisinin olmasi cok mantiksiz..katilim 100.000 olsa anlariz da..5000 cok dusuk ihtimal
-
@westworld bilgi çok sağlam yerden bu kadar sağlam olmasa ben de inanmak istemiyordum ama öyleymiş maalesef.Direk bana hiç sansın yok denildi
-
Ankara bile böyleyse vay halimize...