28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@placebo benim bütün umurlarım tükendi ama inşallah yarın seviniriz
-
"taban puan 60, bu sene alım az" bu bilgiyi teyit etmek lazım çünkü daha öncede bu başlıkta çok yanlış bilgilendirmeler yapıldı, hatta birisi yönetim kurulu üyesiyle görüştüm aramalar haftaya olacak dedi ve 1 saat sonra aramalar başladı.
-
@blueberry bence bu noktada ik ya da cok fazla güvenmemek gerekiyor sına haftaya acıklanıcak denip aksamında acıklandığı durumları da birlikte yaşadık en iyisi sabırlı olup yaşayıp görmek arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım hepimiz aranırız puanım 55 umudum 0
-
67 puanla bekliyorum beni arasınlar diye. iktisattan 33 maliyeden 32 net yapmışım. Bu ikametgah olayı ne saçmalıktır.! Adam 61 almış mülakata çağırıyorlar.
İstanbulun 61’i>Ankaranın 67’sinden.
SAÇMALIK -
@themaverick Evet hocam çok mantıksız ben de 63 ile aranmadım ve aranacağımıda pek sanmıyorum sırf ikametgâh sebebiyle.
-
Benim ikametgah Mardin 62 ile dün arandım.
-
@selahattin47 Hocam ciddi misiniz ya anadoludan aranan yok sanıyoruz biz. O zaman malatya için alım mı yok acaba. Çünkü hiç duymadım benim ilimden aranan:(((
-
@blueberry Dediğiniz gibi olmasını "alım fazla olsun, 60 sınırı olmasın" çok isterdim ama gerçek durumu söylüyorum. İsterseniz arayın bence herkes arasın durumdan emin olsun. Yeni liste gelmediği sürece 60 aşağısı yok galiba çok istifa yok ki böyle oldu
-
@sinem bölge bölge arıyor olabilirler hocam bende aranmadim inşaallah bugün güzel haber aliriz
-
@devlersurec şu cümleler bir sürü kişinin canını yakıyor.Bekleyip görelim ne olacağını bilemeyiz şu anda. Aramalar başladığında güzel haberler alacağımıza inanmak istiyorum ben.
-
Arkadaşlar daha süre var adamlar dün aramaya başladılar bugün de arayacaklar. 50 puan ile Manisa'da bekliyorum ona rağmen arayabilirler umudum var. 55-65 arası arkadaşların çoğu aranacaktır. Hepimiz o kadar haklıyız ki, 3-4k maaş için gençliğimiz tükendi. Ama biz 90 nesli bunu hakettik. Çünkü örgütlenemedik, hep apolitik kaldık ve meydan da niteliksiz kayırmacı tiplere kaldı. Velhasıl canınızı sıkmayın bakarız bu yaz başka bankalar kurumlar sınav açar.
-
Ne zaman başlayacaklar acaba aramaya
-
Mesai başlamak üzere,hepimiz için hayırlısı olsun 65le ankaradan bekliyorum
-
ikametgahım bartın puanım 64 beni de aradılar
-
@xuidi dün mü arandınız hocam
-
@xuidi iç Anadolu'ya ne zaman ugrayacaklar acaba ?
-
Mesai başladı arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun. Dün ki gibi aranan arkadaşlar lütfen buraya da yazsınlar
-
@placebo Genelde akşama dogru aramalar oluyor sanırım hocam
-
@nurrrr biri yukarda sabahtan İstanbul’u arayacaklar yazmış ya hocam ondan kaynaklı öyle söyledim. Akşama kadar telefon ekranını beklemeye devam o zaman
-
@placebo Doğrudur hocam çoğunluk akşam aranmış genel olarak konuştum, bende stresten erkenden kalktım bekliyorum bir umut:(((