28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@atanacakgiller bu dediğiniz çok mantıklı hocam herkesi tek kişi arayamaz sonuçta size katılıyorum süreç tamamen durmadan kimse umudunu kesmemeli Allah büyük
-
@zey bir daha aramayasiniz diye demiş te olabilir gecen senelerin basliklarinda buna sahit olmadim dusunsenize kadinin soyke cevap verdiğini listede adiniz var sizi arica puaniniz 56 ,56 ve ustu telefona kosardi herkes ogrenmeye calisirdi sizden olumsuz duyunca kimse ik arayip sormaya cesaret edemiyor
-
@ozge17 en aradim zey hocamizdan 15 dk sonra direkt telesekreter cikip mesai disi dedi kapatti teli..kimse acmadi
-
@suigeneris1876 valla ben aramicam hocam cesaretim yok takdiri ilahi artik umarim umudu olan herkes aranir
-
@nairu aynen hocam yarın güzel bir gün olsun hepimiz için
-
@ozge17 ilk defa yazıyorum sizleri bilgilendirmek istedim. İnsan kaynaklarında çalışan arkadaşım aramaların çoğunu yaptık çok az kişi kaldı onlarıda yarın sabah arayıp İstanbul için daha arama olmayacakmış, listede 60 puan aşağısı yok dedi . Nedeni de bu sene alım geçen seneye göre azmış. Üzücü
-
@osmanozcan 63 benimki ya sizin?
-
İç kontrolör yrdlığı icin çağrılan olmadı mı arkadaşlar?
-
@devlersurec ankara için bilginiz var mı acaba?
-
@devlersurec puanım 59 1 puanla kaybedersem üzülürüm
-
Sabah evden çıktım öğle şarj bitmişti gece 10 a kadar kaygısız kaygısız dolandim gelince foruma girdim on beş sayfa entry girilmiş dedim bu iş tamam
Mesajlarin Hepsini okudum
Şahsi dusuncem bence bugünkü işbölümü 60+ yi arayalım kalanini yarın ararız gibisinden yaptılar yani yarın devam edecektir büyük ihtimal
İkinci durum Anadoludan doğru düzgun arama yapılmamış ya anadoluda 60 üstü alan yok ya da sonraya bırakıldı
Ankara İzmir araması olmaması şaşırtıcı buna paralel Maraş samsun lafı dönüyor çok ilginç
Neyse
Eskişehir den aranan olursa yazarsa veya duyarsanız sevinirim
Telefonlarida seslide ve FULL şarj bırakmakta fayda var -
@devlersurec hocan sadece birkac il icin arandi.Baska sehirlerden arama olmayacak miymis?
-
@specialone Ankara için bilgim yok sadece İstanbul hakkında bu bilgim
-
@devlersurec teşekkürler
-
@suigeneris1876 Arkadaşım biz İstanbul için arama yaptık dedi diğer illeri söylemedi ve İstanbulda yarın sabah Son aramaları yapıp bitireceklermiş zaten 60 aşağısı da yok dedi kendisi
-
Benim anlamadifim tamam listeler hazır ama o listelerden en az 10 20 kişi gitmicek guy olduğu için bu sebeple listeye yeni kişilerin eklenmesi gerekmezmi
-
@devlersurec neyse sag olun..bekleyip gorelim
-
@fatos Üzücü olanda bu malesef alım azmış... Belki bir umut yarın yeni Liste gelirse ellerine olur ama ellerindeki mevcut listeler durumu böyle sonuçlandırıyor
-
@devlersurec üzüldüm hocam bir puanla gitti sanırım guy da böyle gitti sanırım sgk da gidecek
-
Aramaların yarın devam edeceğiniz bir diğer kanitida Ankara arkadaşlar. Derece duzeyince puan alan arkadaslarin birçoğunun orada ikamet ettiğini düşünüyorum.daha Ankara lafı duymadık .yani aramalar kuvvetle muhtemel bugün bitmedi.