Sitede Çıkan Kampüs Misyonerlik Sitesi Reklamı Hakkında Açıklama!
-
@keynesin-faizi valla bugünden gördüm sendeki ışığı, sana ortaklık teklif ediyorum
-
@antimülakat Kardeşim ışığı son gören İbrahim Tatlıses'ti aman diyeyim, dikkat edin kendinize
-
Hahaha :)))
-
@paretowilfredo seni dürüst insanların elinden almadım mı? Abi diye ağladığında o fakirlerden kurtarmadim mı?
-
@antimülakat Akıyor bugün maşallah
-
Dostlar Merhaba.
Yine bir reklam krizi ile karşi karşıyayız sanırım. Sitede sanırım hdp reklamı çıkıyormuş dostların söylediğine göre. Bu reklamların işleyişi de yine malesef aynı prensiplere dayanıyor. Yani tıpki akp mhp chp gibi hdp de aynı şekilde reklam sağlayıcılara parasını ödeyerek bu reklamların tüm sitelerde çıkmasını sağlıyorlar.
Bu durum da yine bizim elimizde değil dostlar. Buna dair sizin yapabileceğiniz şey reklamların sağ üst köşelerinden reklamı görmek istemediğinizi işaretlerseniz mümkün mertebe o reklam bloğunda başka reklam göreceksiniz.
Seçim önü ve dediğim gibi bizim kontrolümüzde değil dostlar bu durum.
-
@paretowilfredo ülke krizlerle yönetilmeye alışık
-
hdp reklamı çıkmayan site var mı? Reklam veren şirkete parayı ödüyor tüm sitelerde o reklam yayınlanıyor. Sitelerin hiç bir gücü, yetkisi, etkisi vs yok. Benim gördüğüm her sitede aynı reklamlar var.
-
@aroma Haklısınız dostum. Öyle hengame içinde yaşıyoruz ki her şeyi bi durmaya kalksak hepimiz peş peşe düşecek gibiyiz.
-
@paretowilfredo farklılıkları engellemek yok saymak yerine harcadığımız çabanın binde birini saygı çok seslilik güzellik hoşgörü için harcamak toplum olarak keşke... İnsanların dini siyasi görüşü ya da başka bi varlığı degeri kendine diyorum görmüyorum bile reklam olayini..
-
@paretowilfredo Hocam merhabalar. Bu tür Kampüs reklamları olsun siyasi reklamlar olsun Google Adsense hesabından reklamlarım bölümünden özelleştiririlebiliyor. Ordan kökünden bu tür reklamlar engllenebilir.
-
@ayraan Teknik konularda benim bilgim yok dostum malesef. Teknik ekipteki arkadaşlara ilettim, onlar ilgileniyor bu meselelerle.