93.20 ile atanma ihtimalim nedir? Düz lise mezunuyum
-
Arkadaşlar dalı yok sıralamasına baktığımda 270. sırada gorunuyorum merkezi alımlarda şansım var mı sizce bu alımlarda memurluk yok neredeyse sadece Erzurum var o da daha yüksek puanla kapatır diye düşünüyorum sizce şansım olur mu merkezi atamalarda ya da başka bir şeye mı yonelmeliyim ?
-
@ecrinnaz hocam atanırsınız merkezi olmazsa açıktan alımlarla kesin gidersiniz puanınız çok iyi
-
@kml açıktan alımlarda düz lise alınan çok az yer var benim hiç sertifikam da yok ondan biraz zor gibi düşünüyorum açıktan alımlardan gardiyanlık yapamam zaten katiplik mübaşirlik var bildiğim bir de ikm sanırım onun hakkında pek bilgim yok ondan ne yapmalıyım pek bilemiyorum aslında
-
@ecrinnaz hocam merkezi alımları takip edin , onun haricinde http://tercihiniyap.net/ilan/ burda kamuya yapılan alımlar yayınlanıyor yine takip edin mülakatlı alımlara da başvurun başaracaksınız inş.
-
@kml inşallah herkes için hayırlısı diyelim son bir şey sormak istiyorum katipliği önerir misiniz yani katip olmak için çalışmalı miyim klavyeye sizce ya da diğer merkezi alımı beklemeli miyim diğer alimlarin daha iyi olacağını düşünüyorlar ondan biraz kararsız kaldım
-
@ecrinnaz bu yıl içerisinde katip alım sayısı yüksek olacak mutlaka çalışın merkeziye bence ümit bağlamak doğru değil.
-
@kml anladım teşekkürler cevaplariniz için