21 Nisan 2019 vakıf katılım müfettiş sınavı
-
@ragnarnurkse anladim hocam sagolun
-
Maaşı hakkında bilgi olan ve çalışma koşulları hakkında bilgi verebilir misiniz.
-
Arkadaşlar selam. Ben Istanbul üniversitesi Edebiyat Fakültesinde giriyorum. (Laleli) Başka yerde giren var mı?? Ona göre para yatıracağım zira birden fazla fakülte varsa giren sayısı 10binleri bulur 6 kişi için gereksiz bir uğraş olur
-
Sınava giren arkadaşlar rezalet bir sınav değil miydi bir sürü hata vardı özellikle alan kısmında soru numaralandırması.
Birde hukukta bir soruda fatura düzenleme süresimi fatura itiraz süresini mi soruyodu -
@ahmetugur faturaya itiraz süresini soruyordu
-
YDS puanıyla İngilizce sınavı çözmek zorunda olmayanların 120 dakikasını genel yetenek-genel kültüre ayırabilmeleri çok büyük adaletsizlik oldu.
-
Soruları hatırlayan arkadaşlar paylaşabilirler mi? En azından konu başlığı şeklinde.
-
@paraşütçü-walras Hiç kimse böyle bir şeyden bahsetmedi. Bu jural uygulanmayabilir bile. Örneğin ilanda 4 yanlışın 1 doğruyu götürmeyeceği yazıyordu. Ama bugün götürdüğünü öğrendik.
-
Soruları yazmaya bile gerek yok. Kaliteli soru yoktu nerdeyse. İngilizce-genel kültür-genel yetenek belirleyici olur.
-
Açıklanma tarihi belli mi?