Dolar Yeniden Yükselir Mi? Seçim Sonrası Öngörüleriniz
-
Bir daha 7 seviyesini görmez diye düşünenlerdenim. Yeniden yükselir ama 6 bandını aşmaz. Şu süreçte dahi herhangi bir yükselme yoksa ABD ile ilişkiler düzeldi demektir. Zaten bu kriz ve doların yükselişi de ABD ekseninde derinleşmişti.
-
İyi dediğimiz 3 gün yaşıyor. Bir yükseliş trendi söz konusu umarım durdurulabilir bir yükseliştir.
-
@Antimülakat bayram sonu için 5,7 seviyeleri konuşuluyor. Yılsonu içinde MB öngörüsüne yakın kapatabilir.
-
Bu başlık ilerlememiş ama bu dolar ne seviyeler gördü. İlk yazdımızda 5.5 dolaylarında imiş. Umarım olabildiğince dibe doğru gider.
-
@Antimülakat Başlığı görünce erken seçime gideceğiz sandım
-
@onuktekin maziyi gözler önüne sermek... Arada yapıyoruz bu hamleleri. Sonuçta TY forum bir çok anı ve dönem barındırıyor.
-
19 kasımdaki ppk toplantısında ciddi bir faiz artırımı bekleniyor. Adalet Bakanı'nın açıklamaları da piyasaya güven vermek amaçlıydı bana kalırsa. Bunlar ve BDDK'nın aldığı swap kararı kur için yapılmış hamleler gibi görünüyor. Ancak pandemi, dış borç sorunu ve TCMB döviz rezervlerinin seviyesi kuru artırabilecek sebepler gibi görünüyor. Ben de başlığı görünce erken seçim gündeme geldi sandım
-
@Antimülakat Ahh ahh bir zamanlar daha sık takılıyorduk burada. Şu çirkin zamandan bir çıksak burada eğlensek,bilgilensek ve bol muhabbete devam etsek yine. Burada indirimler, yüz bakım öneri başlıkları, mülakat alışverişi ve daha ne başlıklar ne goygoylar dönmüştü Şu bir iki sene çok yordu be
-
@onuktekin goygoy başlığı falanda vardı ne günlerdi kardeşim. Var olasın. İlan falan yoktu bol bol şamata gırgır.
-
gram altın alabilirsiniz yükselir
-
https://www.mahfiegilmez.com/2020/11/ne-oldu-da-tl-deger-kazand.html?m=1
Başlığı görünce paylaşmak istedim.
Belirsizlik kötüyü barındırsa da biz de yine ters işleyip umuta kapı oluyor erken seçim meredi.. -
İleti silinmiştir.