2019 KOSGEB Girişimci Desteği
-
Beyler bayanlar ben KOSGEB'den desteğimi alalı aylar oldu.Ne oldu ne bitti diye gezinirken sizler için güzel bir bilgi kaynağı olamadım kusura bakmayın.
-
@fazilethanim bu destekleri almak için ne gerekiyor? Yani her projeye veriyorlar mı?
-
@fazilethanim kendi işyerinizi açtıktan ne kadar sonra desteği aldınız, ön ödeme imkanı var mıymış açmadan önce
-
Benim bildigim kosgebin ayri hibeleri olmakla beraber, girisimcilik icin once girisimcilik egitimi almak gerekiyor. Bu egitimleri iskur, universiteler vs verebiliyor zaten 60 veya 70 saat falan modülü. girisimcilik egitimi bir nevi isletme egitimi gibi. Siz program sonu proje sunuyorsunuz. Bu projenin belli bir formati var. O formatta sunmak gerekiyor. Kosgebin destek verecegi is alanlarina iliskin eskiden web sayfasinda bilgi vardi. Her ise vermiyordu eskiden simdi bilemiyorum. Kurulus giderleri icin, demirbas icin vs belli miktarlarda hibesi var. Ust sinirlari var diye biliyorum. Fatura vb. karsiliginda oduyordu kosgeb, en bastan size tum hibe miktarini vermiyor diye biliyorum. Kosgeb calisani varsa aramizda daha iyi bilgi verir sanirim:)
-
Çok önemli bir konu keşke bu işleri bilen bir kişi detaylı bir paylaşım yapsa. Özellikle işsizlik konusunda büyük sıkıntı yaşayan İİBF ailesinenin yeni bir alternatif yaratma imkanı olsa.