DHMİ Memurluğu Hakkında
-
*Devlet Hava Meydanalrı İşletmesi düz memurluğu hakkında çalışan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? *
-
@arguni0263 çalışanı değilim ama bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.
-
@evandro yardımcı olursanız çok memnun kalırım teşekkür ederim hocam.
-
@arguni0263 merkezi atama ile alım yapılıyor, iyi düzeyde yabancı dil bilmeniz ve dikkatli olmanız gerekiyor. Sınavlarda ve eğitimde ağırlıklı olarak dikkat ölçen testler yapılıyor. Onun haricinde belirli uçuş standartları var bunları öğrenip uygulamanız gerekiyor. Havalimanı yoğunluğuna göre maaş ve çalışma vardiyası değişiyor.
-
Arkadaş hava trafik kontrolorlüğüyle karıştırmış dhmi düz memurlukta ingilizce istenmemektedir maaşı eurocontrol tazminatıyla tatmin edicidir gece çalışması yoktur.
-
@uzmanyrdd eyvallah sağolasın hocam, kadrolu memur olarak çalışıyorum. Düz memurluğa geçebilmek için 6 ay önce istifadan bahsediyorlar doğru mu hocam
-
7-8 bin TL civarında aylık elinize para geçer. Bunun dışında 24-72 gibi çalışma durumu var. Şu an bir çok a kadrodan daha rahat edebileceğin ve eline güzel para geçecek bir meslek.
-
657 den 399 a geçiş olayını hatırlayamadım ama bu kadroda 24 72 falan yok arkadaşlar hava trafikle karıştırıyor
-
Tayin durumu nasıl peki?
-
@alpha kolay değil
-
@arguni0263 hocam aynen fark etmedim düz memurluk sorduğunuzu çok pardon