Taşraya yeni bir uzmanlık daha
-
Bugün yayınlanan cbk ile 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde milli savunma bakanlığına taşra da görev yapmak üzere yeni milli savunma uzman ve uzman yardımcısı kadroları açıldı. Merkez uzmanlığına taşra ekledi. Bu kıt donemde bakalım etkisi ve alımı olur mu merakla bekliyoruz.
-
Hocam yds kaç isterler acaba merkez kadrosuna 80 istemişlerdi
-
@tyr61 umarım ilk bir kaç yıl içerisinde yüklü bir kaç alım olur. En azından şu yetersiz alım sürecinde ilaç olur.
-
Umarım yds şartı olmaz
-
@sonmaliyeci hocam taşra uzmanlık için olacağını düşünmüyorum. Yalnız kazananlara ne yaptırmak istiyorlar, hangi konularda çalışma yapılacak? Orası merak konusu. Kdgm gibi terörle mücadele konularında mı çalışacaklar acaba?
-
@antimülakat insallah öyle olur. Ayrıca iş tanımı da önemli ne yapacak bu uzmanlık taşra da ?
-
Uzmanın merkezi taşrası olmaz diyen bir grup da var.Son 3 4 yildaki tasra uzman denetmen alimları azaldı.Acaba neden?Mhuy ilgoc sgk denetmenligi guy duy il planlama uzmanı arastirirsaniz göreceksiniz ki guy disinda dogru duzgun ilan goremedik
-
@zenginmemur merkez uzmanlık kadrosu da yok hocam. Denklemi o mantıkla düşünmenin doğru olmadığını düşünüyorum. İçişleri, Maliye ve Gümrük uzmanlıkları uzun zamandır gelmiyor. Bu tamamen kamusal bir tasarruf, atama sayısının azaltılması.
-
Nedense bu türden konular RG'de ilk çıktığında yeni yüklü bir ilan mı geliyor diye heyecan yaratıyor ama sonra bir bakıyorsun bu kurumlar uzunca süre kimseyi almıyor. Sonra kurumlar arası geçişler oluyor. X memuru yeni açılan Y kurumuna uzman tayin ediliyor. O yüzden bu haberlerde olumlu bir düşüncem azaldı.
-
@antimülakat hocam merkez uzmanliklarin sayısı yazdugin kurumlar icin toplam 100 ü gecmez bile.A grubundan atanmak iyice işin içinden cıkılmaz bir hal aldı.İibf mezunun başka alternatifi yok.Cunku mesleki bilgi gerektiren bir fakülkte mezunu değiliz.
-
@zenginmemur öyle de hocam. Benim demek istediğim sizin söylediğiniz ilanların gelmiyor oluşu, bir yapılanma olduğuna işaret etmez. Ben böyle değerlendiriyorum.
-
@antimülakat hocam belirsizlik had safhada.Özellikle maliyede