Hukuk kitapları paylaşım başlığı😊
-
Arkadaşlar hayırlı günler..
Çok önemli bir ricam var.
Arkadaşlar hepinizin evinde kullanmadığımız bir sürü kitap var diğer yandan ise birçok kardeşimizin kitap ihtiyacı çok fazla. O yüzden hep beraber bir paylaşım yapalım diye bu başlığı açıyorum.
Hoşgeldiniz
Malum kitap fiyatları çok pahalı. Birçoğumuz ise henüz işsahibi olmamış insanlarız. Ancak bir ve kardeş olursak bu zorlu süreci atlatır ve hep beraber güzel yerlere geliriz.
Şunu unutmayın. Milletler topla tüfekle yıkılmaz yıkılamazlar milletler ancak aralarındaki kardeşlik bağı kalkıp herbiri kendi havasına suyuna düşünce yıkılır gider. Bir olmazsak yıkılır gideriz..
O yüzden hayatın her alanında olduğu gibi bu ders kitabı konusunda da sizden ricam herkes elinde kullanmadığı kitapları burada paylaşsın. Bildiğiniz üzere PTT'de 1 kg'a kadar kitap yollamak 3 TL, 1 kg'den sonra ise 8 ve devamı TL oluyor. Gayet makul fiyatlar..
Emin olun şu dünyada ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi sevindirmekden daha büyük mutluluk yoktur.
Tek ricam gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar yazsın ki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşalım.
Umarım başlık amacına ulaşır ve hepimiz mutlu oluruz..
Selametle..
-
Arkadaşlar çağrımız ilk meyvesini verdi.
İsmini vermek istemeyen bir kardeşimiz şu kitapları ihtiyacı olan bir kardeşimize yollayacağını söyledi;
-Konsensus çıkmış sorular set 2018 ekim
-Medeni usul sertkan erdurmaz son baskı
-Mehmet kodakoğlu medeni usul
-Altın seri olcay aslan dan cezalar
-Çeşitli tarih kitaplanı
-Kaldıraç
-2 mülakat kitabı
-Tensip medeni hukuk
-Olcay aslan medeni Hukuk
-Mehmet kodakoğlu icra iflas
Arkadaşlar paylaşan arkadaşımız özelikle rica etti. İhtiyacı olan bir kardeşimiz olsun çünkü buradaki kitaplar bir kişinin en başından sınava hazırlanacak yeterlilikte kitaplar. O yüzden gerçekten ihtiyacı olan kardeşimiz mesaj atsın İnşAllah..
İlk mesajı atan kardeşimize yollayacam İnşAllah...
Selametle...
-
Kardeşim Kitaplar verildi mi ya
-
@hacettepe hayırlı olsun hocam. Sizden önce bir kardeşimiz yazdı sadece Konsensusa ihtiyacı varmış. Konsensüsu ona verdik diğer kitaplar size nasipmiş. Özelden Ad soyad adres ve telefon no verirseniz kardeşimiz yollayacak inşAllah
-
Hukuk çalışmak kadar keyifli bir şey yoktur sanırım. Özellikle kamu hukuku çok keyif veriyor. En çekilmez hukuk dersi de İcra-İflas Hukuku.
-
Bütün kitaplar verildi mi?
-
@gülesen yazdığım kitapları verdik hocam ama takipte kalın, ben elime kitap geçtikçe yazacam buraya inşAllah, yine elinde kitap olan arkadaşlar da yazacak ki kitap çağrımızı daha dün yaptık, arkadaşlarımız foruma yeni yeni giriyor.
Ben eminimki birkaç gün içinde bir çok kişi kitap yollamak için yazacaktır.Selametle kalın...
-
@mehmetemir teşekkür ederim bekliyoruz inşallah
-
beni de yaz mehmet hocam iktisat ve hukuk konu anlatımına ihtiyacım var
-
-
Arkadaşlar bir arkadaşım bayram hediyesi olarak gerçekten ihtiyacı olan bir kardeşimize lazım olan sinav kitaplarını alıp hediye edeceğini bildirdi.
İhtiyacı olan kardeşlerimiz mesaj atarsa seviniriz.
-
Arkadaşlar ihtiyacı olan arkadaş ulaştı...
Haberiniz olsun.
Yine hediye etmek isteyen çıkarsa buraya yazarım inşAllah..Hayırlı geceler....
Selametle...
-
Arkadaslar idare hukuku ve anayasa güncel nota ihtiyacim var. Rica etsem elinde olan varsa gonderebilir mi. Çok ihtiyacim var
-
@duvager e mail adresinizi yollarsanız diğer notlar ile atarım hocam
-
Arkadaşlar ayrıca şu iki sitedeki notlar ve testler de cok işinize yarar;
https:/ /ekonomihukuk.com/blog/hukuk-ders-notlari/
https:/ /www.hukukdershanesi.com/
-
banada idare hukuku notları lazım varsa elinde olan atabilir mi
-
@dunya-ese hocam ve diğer arkadaşlar. Tek tek burdan yazmayın diğer arkadaşlara sürekli bildirim gelmesin.
Ben bana mesaj atan herkese yardımcı olmaya çalışıyorum not konusunda.Elimde kendi notlarım ve diğer derslerin notları var. Ayrıca bu sitede de bir sürü el yazılı not ve hap Bilgi var;
http:/ /www.hakimvesavciliksinavi.wordpress.com/
Bana özelden e mail adresini atarsanız yollarım notları...
Sınavla ilgili her sorunuzu vb. Hususları 7/24 çekinmeden yazabilirsiniz her daim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Selametle...
-
Arkadaşlar iyi geceler. İyuk, ceza ve cmk için 2017 eylülden sonra değişiklikler var mıdır? Teşekkürler
-
@suphi hocam bu 3 derste 2017 başından bugüne çok fazla değişiklik olmadı.
Aralarında en çok değişen Cmk ancak bu değişiklik çok esaslı olmayıp yeni kitap not vb. almanıza gerek olmadan bu derslerle ilgili Ocak 2017 sonrası notlarınızı 2 yıllık mutlaka güncel kanun değişikliklerini de takip edilen çalışarak yapabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsun...
Hayırlı geceler...
-
@mehmetemir çok teşekkürler hocam