İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
İŞ BANKASI UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
ALIM YAPILACAK İL: İstanbul (Genel Müdürlük)
EĞİTİM DURUMU: Lİsans Mezunu
1-Kılavuzdaki bölümlerden mezun olma şartı vardır.
2-Temmuz-2019'da mezun olabilecek adaylar da başvurabilir.SON BAŞVURU TARİHİ: 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00’a kadar
SINAV TARİHİ: 15 Haziran 2019 Cumartesi
SINAV MERKEZLERİ: İstanbul ve Ankara
YAŞ: 15 Haziran 1989 ve sonrasında doğanlar başvurabilir.
ASKERLİK DURUMU: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Kasım 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak.
YABANCI DİL ŞARTI: Kılavuzdaki belirtilen sertifikalardan birine sahip olmak gereklidir.
SINAV KONULARI:
1-Genel yetenek sınavı
2-Değerlendirme merkezi
3-İnsan kaynakları görüşmesi
4-Panel mülakatKILAVUZ İÇİN LİNK:
BAŞVURU İÇİN LİNK:
-
ikametgah şartı var mı?
-
Bunun müfettişliği gelse iyi olacaktı, özel banka müfettişliği haricinde fazla tavsiye etmiyorlar.
-
İlandaki:
(Tüm aşamalarda başarılı olarak işe başlamaya hak
kazananların, 06.05.2019 tarihinden sonra katıldığı
ve beklenen asgari puanı aldığı sınavın ücreti,
Bankamızca karşılanacaktır.)
ifadesinden bir türlü şartlı kabul durumunu anlayan bir ben miyim?
TOEFL olmadan başvursak ve o aşamaları geçsek sonda TOEFL girsek ve alsak oluyor gibi anladım ben bu durumu? -
@ercu Önce TOEFL eğer girip puan geçerli puanı alırsanız banka karşılıyor sınav masrafını. Demek istedikleri şey bu yani puansız giremiyorsunuz.
-
@ercu En son alımda bir arkadaşım TOEFL puanı olmadan mülakat aşamasını geçip işe alınmıştı ve kendisine verilen süre içerisinde TOEFL puanını aldığı için herhangi bir sorun yaşamamıştı. Bu sene de aynı şey geçerli olabilir, İK'yı aramakta fayda var
-
Son aşama olan panel mülakata kadar TOEFL 85 almanıza müsaade ediyorlar. Dedikleri gibi 85 alırsanız ve diğer aşamalardan geçip kabul alırsanız banka ücreti karşılıyor. Diğer durumlarda geçerli değil