KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
-
piyasadaki 2019 baskı kitaplardan hangileri daha iyidir? kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz
- Demaso Maliye Soru Bankası - Anıl Ulaş Girgin
- Başkent Kariyer Maliye Soru Bankası - Mehmet Zakir Erin
- Savaş Yayınları Mali Disiplin Maliye Soru Bankası - Alper Demir
- A Kadro Maliye Soru Bankası - Mehmet Yıldız
- Yaklaşım Kariyer Kahin Maliye Soru Bankası
- Yargı Yayınları Maliye Soru Bankası
- Murat Yayınları Maliye Soru Bankası
- PEGEM Yayınları Optimus Maliye Soru Bankası - Birhan Çelik&Makbule Ekici
- TEFTİŞ Maliye Vergi Hukuku Soru Bankası Kamupark Yayınları - Muhittin Akçaba
- Külliyat KPSS Maliye Soru Bankası Savaş Yayınları
-
Hocam maliye için tek önerim 2 kere çıkmış soruları çöz. Her sene hemen hemen aynı sorular geliyor. Boş yere özgün soru falan para verme.
-
4T ÖZGÜN nasıl arkadaşlar ???
-
@ücüncütekil elinde varsa çöz hocam.
-
benim de naçizane görüşüm çıkmış soruları çözmenizin yeterli olacağı yönünde hocam
-
@çıkmadıkcandan var hocam çok tavsiye edildi bnde aldım, umarım yeterli olur
-
4T baya beğenmiştim. Hala da iyidir diye düşünüyorum. Test kaynağı olarak en iyisi olabilir.
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
4T baya beğenmiştim. Hala da iyidir diye düşünüyorum. Test kaynağı olarak en iyisi olabilir.
Özgün mü çıkmış mı?
-
@muhalba 4T hem özgünü var, hem çıkmışlar için var. Ben cıkmıs soruları başka kaynaktan çözdüğüm için özgün 4T aldım . Yeni başladım gayet iyi gözüküyor.
-
@ücüncütekil, içinde söyledi: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
@muhalba 4T hem özgünü var, hem çıkmışlar için var. Ben cıkmıs soruları başka kaynaktan çözdüğüm için özgün 4T aldım . Yeni başladım gayet iyi gözüküyor.
Evet hocam bende hangisini öneriyor diye sormuştum
-
@muhalba sonradan farkettim ️ Sorunuzun cevabını bnde merak ediyorm
-
A Kadro Maliye Soru Bankası - Mehmet Yıldız
4t çıkmış sorular
-
4t özgün soru bankası(Vergi hukuku tvs hariç) sadece bu kaynaktan çalıştım . Geçen sene 37-3 geldi. Yanına çıkmış soruları da çözerseniz gayet yeterli olacaktır. Ama 2-3 defa döndüm.
-
@ücüncütekil günceli çıktı mı? 4t özgünün
-
@misiko bende ki güncel değil bilmiyorm . Bütçe kısmını ve değişen yerleri çözmicem
-
@antimülakat Cok konu dışı değil ama bir sorunum var.Kpss alan icin basvuru yapacağım.Kpss lisans icin basvuru yapanlar basvurabilir diyor.Acaba önce kpss lisansin ücretini mi ödemem gerekiyor?
-
@melissam00, içinde söyledi: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
@antimülakat Cok konu dışı değil ama bir sorunum var.Kpss alan icin basvuru yapacağım.Kpss lisans icin basvuru yapanlar basvurabilir diyor.Acaba önce kpss lisansin ücretini mi ödemem gerekiyor?
Evet 75tl ödüyorsunuz. Alan için olan sistem açılıyor.
-
@muhalba tesekkürler
-
@muhalba merhabalar ben de bir şey sorcam,bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen varsa çok mutlu olurum. Kpss gy-gk oturumu ve bir hafta sonraki alan oturumuna başka şehirlerde girebiliyor muyuz? Ve Kpss puanları 2 yıl mı geçerli?
-
@kebeye, içinde söyledi: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri
@muhalba merhabalar ben de bir şey sorcam,bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen varsa çok mutlu olurum. Kpss gy-gk oturumu ve bir hafta sonraki alan oturumuna başka şehirlerde girebiliyor muyuz? Ve Kpss puanları 2 yıl mı geçerli?
2 yıl geçerli evet. Farklı şehir olayında bir bilgim yok. Ancak deneyebilirsin ve sistem kabul ederse olur zaten.