BANKA SINAVLARI
-
Arkadaslar bildiginiz üzere kurum sınavları acmadi ve pek acacak gibi de görünmüyo ben artık umudumu kabetmek üzereyim özel sektöre basvurdum ama deneyim aradiklari icin ordan da tutunamadim suan tek bekledigim sey banka sınavları bununla ilgili bi duyumunuz var mı
-
@masal hocam , kpss a grubunuda ki belirsizlikler bankaların personel alımlarınıda etkiledi , her sene ziraat bankası teftişe ve uzmanlıga eleman alırdı bu sene almadı her çift yılda halkbankası ve ziraat bankası servis görevlisi alırdı almadı. halkbankasının normal şartlar altında şimdiki alımını 2015 yılındı yapması gerekirdi şimdi alım yaptı. vakıf bankasında sistem tamamen değişti onlar bölge bölge kendi sitelerinden ilan açarak özel banka gibi almaya başladı. sadece teftişi sınav ile alıyor onu da kazanacak adamın zaten çok iyi puanları vardır.
duymak istediğin konu hakkında pek bir olumlu birşey söyleyemeceğim. ama 2 senedir şubelere eleman alınmadıysa önümüzdeki sene illa ki personel ihtiyacı olacaktır karamsarlıga düşmemek lazım. halk bank hali hazırda eleman alıyor ziraatten mayısa kadar teftiş ve uzmanlık sesi cıkmazsa önümüzdeki seneyi de pas geçecek diyebiliriz. fakat aklınızda bulunsun kpss öncesi muhakkakki guy ilanı gelecek...
-
Hocam cok tesekkur ederim ilginize
-
çift yıllarda toplamda 3000 kişilik alımları aşan ziraat bankası ve halkbank ne zaman alım yapacak ? arkadaşlar duyumu olan hiç mi yok, şener hocaya sistemli şekilde soruyorum bana ulaşan bi bilgi yok diyor. duyan yazabilir mi?
-
Bazı platformlarda 2018 yilina kadar ziraat alim yapmayacak küçülmeye gidildi şeklinde paylaşımlarda bulunuluyor . Bu sene pas geçildi ve söylemler doğrulandı gibi. 2017 ortasına doğru falan bir ihtimal ilan gelse sınav mülakat sureci derken alim 2018 i bulur . Karmaşık bir süreçten geçiyoruz. Belirsizlik çok derin . Hayırlısı bile diyemiyoruz ...
-
2 yıl önce konuşulan meşhur 2018 deyiz.lakin hala bi haber yok...
-
@marjinalfaydali ya bu emlak Bankası açıldı diyorlar nezman personel alacak acaba
-
@ozge92 emlak bankasi mi ? Ilk kez duyuyorum hocam.kamu kurulusu mu olacakmis? Malum gundemler yuzunden artik haber izlemiyorum.haliyle de hic haberim yok.
-
@marjinalfaydali emlak bakası tasfiye edildi ya hocam şimdi katılım Bankası olarak geri açılıyor.yönetim kurulu toplandı üyeleri belli oldu ama ondan sonra ses çıkmadı daha.cumhurbaşkanının açıklamasına göre bu sene sonuna kadar faaliyete geçecekmiş
-
@ozge92 hadi insallah hocam.
Alima etkisi olur mu bilemiyorum gerci.malum ziraat katilim acildiginda da alim ilur diye bekledik ama ya kendi personelinden cekti katilima ya ozel katilim bankalarindan...gidim gidim da disardan aldi.
Ben en az 2000 kisilik alim bekliyordum ziraat kaltilimdan ama bekledigimin bi sifir eksigini bile gecmedi alim sayisi...
Insallah bu kez iyi alir da bize de ekmek kapisi olur. -
@marjinalfaydali inşallah hocam.ama bu sıfırdan açılacağı için alım yapmak zorundalar.sadece nezaön olacağı belli değil
-
@ozge92 inşallah en kısa zamanda yaparlar...