Vakıf Katılım Müfettişlik Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@sınavbeder odea bank mülakatı var 1 hafta sonra. diger bankalarinda ilan açmalarını bekliyorum. muf.yard. icin
-
@yorgun-kamucu kendi girdiklerime gore soyleyim ;
Ozel bankalarda ozellikle muft yard pozisyonu icin kendine guvenmen lazim. Nolur beni alin ihtiyacim var tarzinda bir tutumla yaklasma sadece ornek veriyorum yanlis anlasilmasin ️
Lisans hayatinda yapmis oldugun etkinliklerden bahset. Grup mulakati olacak odeada. Gruptakilerle ortak bir paydada bulusmaniz gerekecek. (Case verir muhtemelen) ne cok sivril ne de cok pasif kal. Olabildigince mantikli davran unutma ki muft yardimci adayisin. Cok gulme ya da cok somurtma gergin olacaksin ama belli etmemeye calis. Sakin cool bi tavir ciz. Basarili olacaksin insallah. -
Arkadaslar belki yazmak icin uygun baslik degil ama fikirlerinize ihtiyacim var; bir kamu bankasinda uzman yrd. olmak mi dersiniz ozel bankada teftiste calismak mi? Gelecekteki avantaj ve dezavantajlari?
-
@zede bu tamamen calisacagin bankaya bagli kamudaki hangi banka ozeldeki hangi banka gibi.
-
@sınavbeder vakif katilim sube/ anadolubank tefts
-
@zede vakif katilim sube teklifi geldiyse kabul et derim. Kamu bankalari 3. aylarda cift maas veriyolar genelde ve katilim bankalari maaslari yuksekmis. Unutma ki vakif katilim yeni bi banka ve buyumeyi hedefliyo. Bu durumda kariyer basamaklarino daha hizli cikabilirsin. Tepede kemik bi kadrosu yok. Hangi sehir bu arada?
-
@sınavbeder maas kismini bi kenara koyarsak subede pos cek satma vs hedef baskisi var, teftisde en azindan oyle bi sey yok. Edinilen is tecrubesi teftiste daha kiymetli olmaz mi
-
@zede katilim bankaciliginda hedef tutturma baski vs durumlarin olup olmadigini bilmiyorum acikcasi. Tabii ki teftiste yer almak cok daha kiymetlidir. Ama bence hangi bankada teftiste yer alacagin da onemlidir. Senin aklin, kalbin hangisine yatiyosa onu secmelisin. Benim ki sadece tavsiye
-
Arkadaslar merhaba,
Ev mulakati icin aranan oldu mu hic ya da bilgisi olan vs? -
@sınavbeder ev mulakatı olacağı bilgisini nerden edindiniz hocam? Ben tek mülakat olacak diye biliyodum.
-
@paraşütçü-walras bana bir mulakat daha olabilecegi soylenmisti. Aranan oldu mu hic
-
@paraşütçü-walras ama onceki donemlerde gelmisler, ben onceki yorumlara bakmistim. Bu sefer olmayacagi mi soylendi?
-
Süreçle ilgili aranan bilgi alan oldu mu
-
@muratttttt ev mulakati olmus sanirim.
-
@sınavbeder Kime yapmislar hocam diger vakifbank sinaviyla karistiriyo olabilirmisiniz?
-
@RagnarNurkse ben oyle duydum hocam. vakifkatilim icin gitmisler bu pazrtesi ev mulakatina
-
@sınavbeder Bi teyit edebilir miyiz hocam arkadasinizdan
-
@RagnarNurkse arkadasim degil hocam. Face de mulakat sureci ile ilgili bi paylasimda birisi yazmis, arkadasina gitmisler pazartesi. Dogruluk payi nedir bilemiyorum ama paylasayim dedim yine de.
-
Hakkimizda hayirlis olsun nasip degilmis. Allah herkesin gonlune gore versin
-
@sınavbeder Anladim hocam aramizdan birine gelinmemis sanirim yada dönüs olmamis sanirim