Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Başka bir sey giymek de risk.En iyisi takim bence gecen sene giren arkadaş da takim giydiğini söylemişti
-
@emekemek evet haklısınız yine de özenli görünelim biz
-
Aranmayan ya da mail almayan var mı hala ? Kazandık ne arayan var ne soran.
-
bugün arandim 10 hazirana tarih attılar
-
@pistov35 ev ziyareti için mi hocam
-
@fırtına-lordu evet:) size ne zamana tarih atacak acaba?
-
@pistov35 bizi de ararlar yakında o halde ben bayramdan önce yaparlar diye bekliyordum 10 18 haziran arasi değerlendirme merkezine randevu verirler diye düşünüyodum
-
Beni arayıp yarin gelceklerini soylediler @Pistov35 hocam 10 haziran gec degil mi o tarihte degerlendirme merkezi calismalari olcakti sanki?
-
@emekemek aynen hocam ya ben de öyle düşündüm 10-18 bireysel ve grup mülakatı var benim ne alaka ayın 10 unda
-
@emekemek sanki sallıyorlar gibi geldi bana
-
@pistov35 sormadınız mi hocam siz de neden diye
-
@emekemek tam müsait değildim otobusteydim dedi zaten bir soru sormak isterseniz lütfen çekinmeyin diye yarın arayacağım tekrar
-
bunu endişe etmeyin, bayram sonuna kalırsa değerlendirme merkezi de 17-18ine tarih atılır mesela o ayarlanır denmişti o gün. yani bunlar bireysel mülakata rapor yazmak için var olan bağımsız süreçler galiba.
benim sorum bireysel mülakat ne zaman istanbula gidip dönüp temmuzda falan mı gideceğiz tekrar -
@punco güzel soru tecrübeli biri olsa yeşillendirse burayı keske
-
@punco bana telefonu kapatmadan askerlik durumunuz nedir hazirandaki degerlendirme sureci ve tam tariu belli degil ama tahmini temmuz sonu olacak olan bireysel mulakata etki eder mi falan dedi.
-
muhakkak resmi giyinelim, zorunlularda yazmasa da cv bulunduralım altında girdiğimiz önemli sınav sonuçarı ve aldığımız önemli sertifikaları da hazır tutalım.
-
@emekemek doğru, başvuruda 19 temmuz tarihi vardı önemli mezun olmayanlar olmuş olsun diye. muhtemelen temmuzun son haftası bireysel mülakata gireceğiz. bak kötü oldu bu.
-
Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Geçen sene müfettişlik mülakat sürecini yaşayan biri olarak süreç hakkında elimden geldiğince sorularınızı cevaplayabilirim.
-
@maester teşekkürler, sizce aşamalardan hangisi en önemli ve en çok dikkat edilen şeyler neler? müfettiş görüşmesi-değerlendirme merkezi-bireysel mülakatların günlerini yazabilir misiniz hatırlıyorsanız?