Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Arkadaşlar geçmiş olsun hepimize. İç kontrolörlük veya uzmanlık için ptesi ararlar mı acaba? Bir de iç kont. Hakkında neler biliyorsunuz açıklayan olursa çok sevinirim
-
@maybei Ic kontrolör mufettisin daha az yetkili ve il il dolasmayan hali. Maasi muf yard. ile uz.yard. arasi.
Bolge mudurluklerine bağlı sabit şekilde teftis yapiyolar. Soruşturma yetkileri yok. Teftisleri daha yuzeysel ve kisa süreli. (kaynak internet)
-
Eve gelen müfettiş bölge bölge olduğunu söylemişti de, bunda da sürekli geziliyor mu merak ettim açıkçası ikamet istanbulda olacak yine demişti ama çoğunlukla sabitteyiz galiba tabi inşallah çağırırlarsa
-
@maybei mülakatta sordular mi , uzman yardimciligi veya ic kontrolörlük hakkinda ne dusunuyosun diye?
-
@yorgun-kamucu yok yalnızca seni uzman yapsak dediler ben de müfettişlik istediğimi söyledim trick bir soru olabilir hem de diye, sadece evde anlatıldı bu durum
-
Geçen sene cuma günü açıklanan sınavdan tam bir hafta sonra Cuma akşamı teklif alan varmış arkadaşlar. Bu bir hafta boyunca teklif alanlar olursa buraya yazarsa seviniriz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@Iron bu sayfa kaybedenler külübü halini aldi
-
arkadaşlar uluslararası ilişkiler mezunu var mı aramızda mülakata giren ?
-
@nagehanggce ben
-
@nagehanggce atananlar arasında da var. iu ua iliskiler mezunu
-
kazananlar listesi tam da tahmin ettiğim isimlerden oluşmuş isimden kaybettik
-
@abcabcabc ahahahah aynısını ben de düşündüm hocam yaşa:)
-
@emekemek seni tanıyorum ismini de biliyorum sen zaten asla giremezdin açıkçası süreç çok uzun ve vakit kaybından ibaret diğer bankalar gibi direkt mülakatla istediklerini alsalar hem adaylar hem de onlar rahat eder
-
@abcabcabc sen asla giremezdin derken? Ne demek istiyorsun hocam?
-
@emekemek boşver hocam herkes her şeyin farkında ama susmaya devam edelim sen iyi birisin umarım hayatında her şey yolunda gider
-
@abcabcabc isim olayi nedir hocam ? Isim analisti falan misiniz ? Adimi vereyim bana da bi bakiverin boyle ugraş ugraş nereye kadar
-
-
@fırtına-lordu evet hocam aynen öyle kariyerime hürriyet astroloji köşemde devam edicem hakkımızda hayırlısı ahaha
-
@abcabcabc ne diyeyim insallah biz hiçbirseyin farkinda olmayanlarda sizin gibi aydin mertebelere ulasiriz .. Ama şunu gercekten anlamadim tam olarak susdugumuz sey ne ? Bir haksizlik mi oldugunu düşünüyorsunuz listede?
-
@fırtına-lordu benim düşüncemin ne önemi var önümüze bakalım. kazanan arkadaşları tebrik ediyorum çok iyi bir kuruma girdiler hayatları çok güzel olacak değerini bilsinler. teklif bekleyenlere başarılar diliyorum vakıfbank! yanındaki güç