Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@tezantitezsentez Barajı geçmenin bi faydasını göremedik geçmeyenlerden bile aramalarına rağmen, boş yer olmadığına inanmak istiyorum yoksa baştan sona ziyan olan bir süreç.
-
sınavı kazananlara teklif yapılmayacaksa ki forumdan anladığım kadarıyla baya fazla bu sayı NEDEN SINAVA GİRİYORUZ NEDEN EV MÜLAKATI YAPILIYOR?
-
@abcabcabc üstelik müfettişlik olmazsa uzmanlık düşünür müsünüz diye soruluyor, hiç sorma teklif et hayır diyecek zaten hayır derdi
-
@ELENDİNİZ ben burası olacak diye üç teklif reddettim söylenecek söz yok gerçekten de çok çalışmak istediğim bir yerdi uzmanlığa bile baştan beri hazırdım ben de diyordum neden bu sınava iyi okullardan fazla giren olmuyor diye sebebi belliymiş
-
@ELENDİNİZ cidden sınavı kazandığıma pişman oldum git gel stres yaptım hep boşunaymış
-
@ELENDİNİZ ben de ankaradanım bana da teklif gelmedi
-
@abcabcabc mülakata girdiğimde müfettişlik olmayacak izlenimini edinmem zor olmadı ama 26 müfettişe yer var kalan 62 uzman adayının tamamına yer yok gibi bi durum çok saçma. Uzmanlığı baştan redddeden, zaten işi olup kabul etmeyecek vs kimse de yok(!) anlaşılan
-
@ELENDİNİZ belki açık oluştukça dönerler hocam ama bizde vakıfbankta çalışmak için motivasyon olur mu onu bilemem
-
@littlefinger Gezmeye, ortam görmeye gittik geldik İstanbula gibi bir sonuç.
-
@littlefinger sınavın ilanı şubattaydı 6 aya yakın bir süreç, en azından yer yoksa da ona yönelik bir geribildirim verilmeliydi...
-
@ELENDİNİZ katılıyorum hocam
-
bu gün bir umut 100 kere mailime girdim. Telefonun sesi acik mi diye 50 kez kontrol ettim. Aranızda benim gibi olan var mi
-
@yorgun-kamucu son 4-5 günüm böyle zaten..
-
@yorgun-kamucu hocam defteri kapatalım artık ben de sizin gibiyim ruhsal olarak zarar görmeye başladım
-
Arkadaşlar vakıfbank müfettişlik kazanıp sgk ya da girenler varsa eğer sgk tercih etmeyecekseniz feragat dilekçesi gönderebilir misiniz.
-
@aybala aynı özeni diğer kurumlar için de göstermelerini bekliyoruz. İletişim başkanlığı örneğin.
-
Iyi aksamlar arkadaşlar. Ise başlayalı nerdeyse 1 ayınızı doldurdunuz.
Müfettislik nasil gidiyor?
Meslegi sevdiniz mi?
Ilk ay maaşınız ne kadar yattı?
Emeklerinize degdi mi?
Bu sorulari cecaplayabilir misiniz? -
@mkv19 merhaba, hukuk alanından girenler de müfettiş olabiliyor mu? ve eğer sizin olumlu ise sonucunu memnun musunuz? sakıncası yoksa görüşlerinizi öğrenmek isterim