@ekeblad üç oturumda min 60 puan ortalamanın da 70 olması başarı koşulunu merkez bankasi bile aramiyor, orasi da sıkıntı...
ELENDİNİZ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hawelmo giriş belgesi ortada yok, sınav sokağa çıkma yasaği varken yapılcak, kurum ilgili yerlere haber verir mi vermez mi belli degil, sınav giris kağıdı elimizde rahat rahat çıkabilcez mi haftasonu dısari? Bi sürü soru...
-
@ksua ilanin sonunda değerlendirme yöntemi içerisinde yazıyo hocam
ELENDİNİZ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021
Perşembe 23:59a kadar grup mülakatına katılacağınız saati seçin diyor, 15 16 17 mart tarihlerinde aynı saatlerde seanslar var. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@muddei-hususi Vakıfbank sürecin buna göre daha uzun sürer.Bu iş olursa, bugün olmuş bir işle ilerde belki olacak iş arasında tercih yapmak sana kalmış hocam. 2019 da şubatta başvurdum Vakıfbanka, mülakat sonucu açıklandığında temmuz ayına gelinmisti, uzun ve benimki gibi olumsuz olursa yıpratıcı bir süreç
-
hem kariyernet hem linkedinden başvurdum, linkedin üzerinden sınav daveti yollandı. Kariyernet profili de görüntülendi ama orayı umursadıklarını sanmıyorum.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar bu sınava sokağa çıkma yasağı varken girmistiniz galiba, herhangi bi sıkıntı oluyo mu? Sınav giriş belgesi göstermek yeterli mi yoksa izin vs bi şeyle ugraşmak gerekiyor mu?
-
@hawelmo giriş belgesi ortada yok, sınav sokağa çıkma yasaği varken yapılcak, kurum ilgili yerlere haber verir mi vermez mi belli degil, sınav giris kağıdı elimizde rahat rahat çıkabilcez mi haftasonu dısari? Bi sürü soru...
-
@ksua ilanin sonunda değerlendirme yöntemi içerisinde yazıyo hocam
-
@ekeblad üç oturumda min 60 puan ortalamanın da 70 olması başarı koşulunu merkez bankasi bile aramiyor, orasi da sıkıntı...
-
Ümit verebilecek yaşanmışlıklar arıyorum(iş arama sürecinde)
Merhaba. Denk gelip de başlığı okuyacak arkadaşlara bir sorum var. Çoğu insan gibi iş güç sahibi olabilme hevesiyle, mezun oldum olalı mücadelemi sürdürüyorum. Hiç aklımda olmayan yerlere de olsun diye çok istediğim yerlere de mülakata gittim. Maalesef 2 yılı aşkın süredir üzerine düşünebileceğim bir teklif bile yapılmadı. Maaş, mesai, özlük vs gibi şartların konuşulduğu aşama nedir, neye benzer henüz yaşayamadım. Yeni bir ilan, bazen sınav bazen direk başvuru oldu mu şansımı denemeye devam ediyorum ama her seferinde olumsuz olması yüzünden istemsiz bir şekilde hevesim, heyecanım, hatta sabrım nerdeyse tükenmek üzere. Benzer yollardan geçmiş, karamsarlığın en derin hallerini görmüş, ümidini yitirmişken ani şekilde kurtulanlar illaki aramızda vardır. Lütfen benimle hikayenizi paylaşın, neresi oldu nasıl oldu ne kadar sürede oldu hiç fark etmez. Sadece biraz bugünlerin bir sonu var, elbet çözülecek inancının aşılanmasına ihtiyacım var. Sağolun...