Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
bugün iç kontrolör teklifi almayanlar hiç almayacak mı demektir sizce? diğer bir deyişle iç kontrolörlük teklif edecekleri herkesi bugün arayıp bitirirler mi?
-
@HarunB Netimizi bilmiyoruz.
-
@memurzihniyetli @celebrimbor Anladım. Teşekkür ederim hocam.
-
Ben de ic kontrolör teklifi aldim arkadaşlar, hayirli ugurlu olsun.
-
@emekemek hayırlı uğurlu olsun hocam biz de aranırız inşallah
-
ic kontrolörlük de bitti ozaman. Insallah kalanlara uzman yardımcılığı teklif ederler.
-
@fırtına-lordu Tesekkur ederim
-
" Sürecin olumsuz sonuçlandığını üzülerek bildiriyoruz. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar dileriz. " minvalinde bir mail atmak çok zor olmasa gerek. Bu muğlaklık çok can sıkıcı.
-
Selam arkadaşlar. Malesef müzmin bi elenici olarak bu süreçten de eli boş dönmek üzereyim. Pek ümidim kalmadı ama iç kontrolörlük için aranan arkadaşların baş harfleri ne acaba belki yarın aranırız bir ihtimal diye.
Bir de biz uzmanlık icin teklif mi alacak müfettislikten elenenler yoksa tekrar mı mülakata çağırılacak bilgisi olan var mı? -
@bungholio uzmanlar için tekrar bir mulakat olmayacak direkt twklif alirsiniz
-
@fırtına-lordu Teşekkürler hocam.
Sanmıyorum bi şey çıkacağını ama bi kaç gün daha bekleyelim bakalım. -
Arkadaşlar adli sicil belgesi, sgk hizmet dökümü gibi belgeleri e-devletten alabiliyor muyuz yoksa hepsi için ilgili kurumlara mı gitmek gerekecek?
-
@emekemek sınav puanın kaçtı hocam tam olarak
-
@memurzihniyetli sanırım adli sicil alabiliyoruz da digerleri kurumdan olmasi gerek.yarin bir daha arayacağım.
-
@Adam-Keeynes bilmiyorum söylenmiyor.
-
Uzmanlık teklifleri tahminimce cuma günü 5.30 gibi olur. Uzmanların mülakatı bittikten sonra en geç pazartesi akşamına kadar teklifler gelir.
-
teklif alan arkadaşları tebrik ediyorum. henüz teklif almayan uzmanlığa kalan arkadaşlar moralini sakın bozmasın vakıfbank genel merkezde uzman yardımcısı olmak demek ortalamanın üstünde bir hayata başlangıç yapmak demektir. herkes için hayırlısı olsun.
-
@abcabcabc uzmanlik teklif edecekler mi ki? Ederseler ne ala. Ama hic teklif gelmeme riskide var
-
@yorgun-kamucu çok çok çok nadir teklif olmuyor o da sanırım güvenlik soruşturmasıyla alakalıdır. vakıfbank sınavı kazanan her adayı uygun pozisyona değerlendirir merak etmeyin. hepimizin hakkında hayırılısı olsun ama süreç çok uzundu bu sınav işini online yapsalardı keşke.
-
Toplam kaç kişi arandi iç kont için arkadaşlar acaba