GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@mrtsmt bende tam o tarihte gidiyorum hocam
-
@babarossel Anlaşılan sayımız az değil, burada olmayıp aynı durumda olanları da düşünürsek muhakkak bir çözüm bulunacaktır.
-
@mrtsmt ben pazartesi gidicem vergi dairesine öğrenir isem yazarım
-
@kuşçubaşıeşref Çok sevinirim,teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar benim lise ve üniversite diplomam evimi sel bastığı için maalesef gitti. İstenilen belgelerde diploma kısmında şöyle bir şey yazıyor:
-Yüksek öğrenim bitirme diplomasının veya çıkış belgesinin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği- Nüsha diploma çıkartmak için bizzat veya vekalet verdiğim birinin üniversiteye dilekçe vermesi gerekiyormuş. Yaşadığım ille bitirdiğim üniversite çok uzak olduğu için büyük sıkıntıdayım. Bazı alımlarda e-devletten alınan mezuniyet belgesinin de geçerli olduğunu gördüm. Şimdi benim illaki üniversiteye gidip onaylı mezuniyet belgesi almam gerekiyor mu? Yoksa e-devletten dediğim gibi olur mu?
-
@kuşçubaşıeşref merhaba, istanbul whatsap grubu hakkında bilgi sahibi değilim, bundan sonraki süreci yakınen takip etmek için gruba dahil olmak iyi olur diye düşündüm ama sizin bilginiz var mı grupla ilgili
-
@ahkâm en sağlıklı bilgiyi atandığın ilin vergi dairesi personel işlerine bilir
-
@paretowilfredo ustad başta merkez i kazandığımız yazıyor, ve ilçeleri kazanan arkadaşlar yazıyor...buna rağmen benim merkezi kazanmama rağmen ilçeye gönderme ihtimalleri var mı?? Yoksa bu dediğin istanbul ankara izmir gibi buyuk merkezlerin içindeki semtler için mı gecerli
-
@bydaler tmmdir ustad buna benzer bir konuyu cevaplamışsın yeni okudum..merkezde merkez , ilceyse ilçe olacak anladığım kadarıyla
-
Sağlık kurulu raporu istenmiyor sanırım???
-
Arkadaşlar şimdi buradan sonra ki süreç nasıl işleyecek? İstanbul’u kazandım ve İstanbul vergi dairesi sayfasını mı takip etmemiz gerekiyor belge evrak teslim ve tarihi için ?
-
@bydaler Yalnızca ilçe seçimi olan illerde merkez dışı illere gidiliyor dostum, diğer büyük illerde merkez ilçeler evrak teslim aşamasında belirleniyor.
-
@suytres Evrak teslimi il başkanlık/müdürlük sitelerinden ilan edilir dostum.
-
@paretowilfredo yani hocam ivdb gov Tr den ilan edilecek değil mi ?
-
@suytres evet dostum
-
İyi akşamlar arkadaşlar, tebrik ediyorum kazanan arkadaşları.
Eskişehir için whatsapp grubu var mı? -
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@paretowilfredo yani başlangıçta yer tercih sıralamasına göre yaptığımız secim değişebilir, benim merkez yazıyor 1.tercihim merkezdi diye..bazı arkadaşlarım ilçe yazıyor,.basari sıralamasına göre sıralanıp tercih lere göre de yerleştirilme yapılmış.. ama genede değişebilir mı diyorsunuz yani
-
@bydaler Eğer dostum ihtiyaç olan yerlerde sayı karşılanamaz ise evet kaydırmalar yapılır dediğiniz gibi.
-
@paretowilfredo üstad mesaj kutuna bakar mısın?