GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@davetsiz İstanbul ıcın baktım duyurulara göremedım. Normalde kurumlar ister sasırdım acıkcası. Neyse 200 300 TL cepte kalır
-
Yaw o degıl de bu sene kpss basvurmadım 5 sene sonrasında. ÖSYM ye haraç yedirmedim ya artık rahat rahat uyurum ahahaha
-
İyi akşamlar arkadaşlar, tebrik ediyorum kazanan arkadaşları.
Konya için whatsapp grubu var mı? -
@sosyal var arkadaşım
-
Arkadaşlar bu eğitim işi nasıl olacak ne kadar sürecek nerede olacak bilen var mıdır acaba
-
@paretowilfredo üniversitede hazırlık okuyana ek ödeme var mı:)
-
guydada kapı kapı dolaşıp gvs yapıyorlar mı ? dost var düşman var sevinen var kıskanan var böyle usul kaldı mı
-
Ankara’yı kazananlar için ayrı bir grup var mı ya da kurulacak mı? İller ayrı ayrı olursa evrak döneminde falan takip etmek daha kolay olur gibi
-
@mrtsmt bedelli yapacak bayağı kişi vardır 19 gün olduğu için sıkıntı olmaz gibi onaylar çıkıp tebligatlar eve gelene kadar askerlik bitmiş olur bence. ben zaten başka bir kurumda çalışıyorum muvafakat işlemleri falan derken gidip gelirim sanırım. Önemli olan kurumdan ayrılış tarihim olacağı için problem çıkmaz gibi.
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ederim benimde çok şükür istanbul oldu. Bu süreçte ilanın gelmesinden bugüne kadar çaba sarfeden herkesten Allah razı olsun. Fakat değinmek istediğim önemli mesele var; ben gemimi kurtardım deyip arkamızı dönmeyelim elimizden geldiğince geride kalan arkadaşlarımızı düşünerek elimizi taşın altına koymaya devam edelim. Şimdiye kadar yaşadıklarımızı unutmayalım ve bundan sonrada arkadaşlarımız için destek olmaya devam edelim. Herkese hayırlı ramazanlar...
-
@siyasetbilimi var numaranizi yollayin ozelden alalim
-
@köyün-ağası @PARETOWİLFREDO hocam 31 Martta tecilim bitti polis 2 defa tutanak tuttu.Hakkımda tecilim bittiği için aranma gibi bir şey varmış.En son jandarma geldi eve askerlik şubesine gittim 29 nisan da işlemlerimi yaptırdım AĞUSTOSTA askere gitmem gerekiyor.dguy süreci uzun sürebilir tam olarak ne yapmam gerekir?ağustosta askere gidersem hakkımı kaybeder miyim?
-
@karaahmet641 sen şuan sınıf ve tertibatını bekliyorsun bu şekilde yeri belli dahi olsa erteleme oluyordu öğrenimine devam edenleri erteliyorduk pareto atandığına dair resmi bir yazı verdiklerini söyledi sen gib i ara yazı iste onlar verirse ertele. Vermezlerse yüksek lisans başlatman gerekiyor. Sana özelden mesaj da atacam orayada bak
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. 2012 yılından beri yaşadığım KPSS mücadelesi sonucu çok şükür tüm yaşadığım tüm stresin, sıkıntının, psikolojik savaşın sonucunu bu yaşımda almış oldum Manisa'yı kazanarak. Varsa eğer Manisa için bir whatsapp grubu, katılmak isterim.
-
@shanks, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaşlar bu eğitim işi nasıl olacak ne kadar sürecek nerede olacak bilen var mıdır acaba
2 ay sürüyor.
Istanbul u kazananlar istanbulda.
Diğer iller ankarada oecd de eğitim görüyor.
Sabah 9 akşam 16 arasında dersler oluyor üniversite ortamı gibi. Gib in misafirhanesinde kalacağız.. bildiklerim bunlar -
Arkadaşlar İstanbul'u kazananlar olarak şu başlık altında organize olmamız mümkün müdür? Duruma göre whatsapp vb. mecralarda gruplar kurarız. https://forum.tercihiniyap.net/topic/5409/guy-i̇stanbul-asi̇l
-
Günaydın arkadaşlar.
Sabah stressiz, sıkıntısız, huzurlu uyanmak ne kadar güzel bir duyguymuş.
Zor kazanılan şeylerin kıymeti daha çok biliniyor. Insallah biz de göreve başladıktan sonra bu duyguyla hareket edip, devletimize ve insanlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz.. -
@davetsiz Hocam 2 ay sürdüğüne emin misiniz. Kurumun eğitim duyurularına baktım da geçen sene 1. grup 19 şubat 27 mart arası gözüküyor.
-
Silinmiştir
-
Eğitim durumunda ve askerlik durumunda değişiklik oldu başvurumu yaptığım formda değişiklik yapamadım haziran boyunca da inşallah askerlik var umarım sorun çıkmaz şimdi stres bitti buna sardım alıştık 4 senedir stresli bir hayata sonuçta.