GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@gkhn-gnr doğru bilgi
-
Çok bir şey değişmedi. Kasımda gidecekler şubat a , eylülde gidecekler kasim a ertelendi.
Şubat grubu orada görüşürüz -
@davetsiz hangi iller ne zaman gelicek belli mi hocam
-
@m-ali34 İstanbul’da direk dairelerde görevlere başladık eğitimle alakalı hiçbir bilgimiz yok
Memur oluyorsun rahatlık var tabi ama verileceğin daire yoğunluğu çok önemli
Dairede ise müdür servisini belirliyor bence en rahat servis takip servisi
En iyi iş öğrenilen servis vergilendirme servisi -
Güvenlik soruşturması tamamlanmayan var mı ? Bazı kişilerin evrakları Ankara personel daire başkanlığına komisyona gönderilmiş diyorlar ? Böyle bir durunla karşılaşan var mı ?
-
@ahmetdeniz bu duyumu nereden aldınız? ve bunun anlamı nedir. yani nasıl bir durumla karşılaşılabilir
-
@morand duyum değil bizzat biz karşı karşıyayız bu durumla . İlgili vergi dairesi başkanlığı ankaraya yollamış evraklarımızı olur almak için . Ankarada komisyon kurulup değerlendirecekmiş . Nedenini bizde bilmiyoruz . Söylemiyor kimse karşımızda muhattapta yok. 2 aydır komisyonun kurulmasını bekliyoruz . Mevzuaatta ne zaman kurulacağına dair ibare olmadığından kurulacağı tarih de belli değil .
-
@m-ali34 Ben İstanbul'da Uygulamalı Denetim Müdürlüğüne atandım ve Vergi inceleme servisine verdiler, yaklaşık 20 gündür çalışıyorum.İş açısından şu an yoğunluk söz konusu zamanaşımlarından dolayı (2014'ün) malum yıl sonu da yaklaşıyor, yapılan iş ise vergi inceleme raporu hazırlamak,defter ve kayıt belge istemek,mükellefin tutanağını hazırlamak tabi bu raporlar verginin konusuna göre de değişiklik göstermekte.Ekibimiz gayet iyi, bir ofiste sekiz kişilik bir ekip yaş aralığı 29-35 arası. Eğitimle ilgili herhangi bir bilgi ve duyuru yok henüz. 08:30-17:00 çalışma saatleri, ben servisle 25 dakikada işimde oluyorum.Şimdilik böyle.
-
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Ayrıca bu ankaraya komisyona evrakların gönderilmesi gerçekten ilginç böyle bişey var mı yok mu bilmiyorum ve duymadımda fakat gerçekten ne oluyorsa olsun ama çabuk bitsin de biz de yolumuza baksak artık bu işlerin yasal bi süreci olmalı max şu süreç içerisinde sonuçlanmalı diye herkes ona göre plan program yapar gereksiz heyecan, arayışlar içinde olmaz gerçekten ömür tüketiyor bu bekleyiş...
-
@m-ali34 hocam komisyon güvenlik soruşturması komisyonu.Emniyet ve istihbari birimler bir adayın gvs sinin olumlu olumsuz sonuçlandırılmasına karar vermiyor.Aday hakkında bilgileri toplayıp Ankaraya gönderiyor ordaki komisyon karar veriyor.
-
İstanbul, bursa yada başka bir il sürecin zaten normal işleyişinde emniyet ve istihbari birimler ilgili ilin vergi başkanlığı ile değilde ankara ya mı yolluyorlar evrakları? diğer arkadaşın dediği sürecin sanki farklı bi yola evrildiği ben öyle anladım en azından.
-
@m-ali34 kardeş açıklandı bak istersen, gözün aydın
-
@ati88 teşekkürler sağolasın kardeşim ilk foruma girdim ivdb'ye bakmamıştım daha darısı tüm bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda inşaallah.
-
@Mustapha başkanlık direk yer mi söylüyor yoksa isteğe bağlı yere mı atıyor?
-
@m-ali34 gözünüz aydın darısı bizlerin başına
-
@ati88 Başkanlığın belirlemiş olduğu yere atanıyorsun ama çalışacağın servisi ihtiyaç doğrultusunda Müdür belirliyor.Mesela beni Uygulamalı Denetim Müdürlüğüne atadılar o birimde iki tane servis var;yoklama ve vergi inceleme servisi. Müdür vergi incelemeye verdi beni.
-
@Mustapha teşekkür ederim
-
Gvs si tamamlanmayan kaç kişi kaldı ? Bilgisi olan var mı ?
-
@ahmetdeniz siz hangi il için bekliyorsunuz hâlâ. Ben de İstanbul için beklemedeyim.
-
@ahmetdeniz 20 kişi kadar diye duydum.