GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Evrak teslimi sirasinda mi soruyolar hocam ilceyi
-
@serpilyayin o kadarını bilmiyorum pazartesi iş yerindekilere sorarım.
-
@babayega tesekkurler hocam
-
Merhaba dostlar.
Öncelikle ayrı bir başlığa geçmeniz iyi olmuş, diğer tarafta konuşmak çok iyi olmuyor. Sürece dair burada istişare edin/edelim.
İsim isim saymayacağım çünkü çoksunuz ama başlıkta beğendiğim, özelden geri dönüş yaptığım ve varsa gözümden kaçan, hepinizi tebrik ediyorum dostlar.
Bugüne dek hep nasıl olabileceğini konuştuk, olurlardan bahsettik. Düşmeyin dedik, bir ihtimal daha var dedik. Çok şükür bugün sizleri atanmış olarak görüyoruz Çok büyük mutluluk bu benim için. İçinizde gerçekten kazanmasını çok yürekten istediğim dualarımda yer verdiğim, muhabbetimiz de olan dostlarımızdan, yeni yeni bu süreçle tanıdığım dostlarımız da var. Hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Bahtınız açık olsun dostlar. Gönlünüzdeki tüm muradlarınız sizin olsun
Dostlar şimdi sizi bir evrak teslim süreci bekliyor. Evrak teslimi için zaten bir duyuru yapılır. Şahsi düşüncem evrak teslim süreci bayram sonrasında başlatılır. Hızlıca atama işlemleriniz yürütülüp yaz bitmeden işe başlarsınız.Sonbahar dönemine eğitim planlandığını söylemiştim. İlk fasıl o dönem alınabilir eğitime eğer programdan bir sapma olmaz ise.
İlçe tercihleri konusu evrak teslim aşamasında sorulacaktır. Ama kati şekilde herkesi istediği yere atamayabilirler. Şayet uzak ilçelerde olan ihtiyaca göre oralara da gönderilecek birileri olacaktır illa ki. İstemeseniz de gitme durumunuz olabilir yani.
Şuraya bir kaç bilgi yazısı bırakayım dostlar. Mesleğe dair uzun uzun bir şeyler anlatmayacağım, meslek tanıtım yazımız oldukça detaylı. Hemen her sorunuza yanıt bulabilirsiniz diye düşünüyorum. İçerisinde videomuz da var.
Meslek tanıtım videomuz;
-
Tebrik ederim arkadaşlar. Ben diplomamı daha almadım da. Lise diplomasını da üniversiteye verdik değil mi kayıt olurken?
-
@burc6 geçici mezuniyet belgesi işini görür hocam
-
@paretowilfredo hocam süreç o kadar uzundu ki bu süre içinde sabrımız taştı,tahammülümüz kalmadı çok yıprandık ama siz gelip bir şeyler yazdığınızda, durum kötü bile olsa ılımlı anlatışınız bana ve eminim diğer tüm arkadaşlara çok iyi geldi. Bizi bu aşamada unutmayan destek olan sizin için hep dua ettim o kadar sancılı süreçten sonra adımı listede gördüğümden beri şoktayim bir kaç kere kontrol ettim var mı ismim diye umarım sonrası da çok güzel olur teşekkürler her şey için:)
-
Ankara’nın evrakları nerde yayınlanır Ankara vergi dairesi mi gibin sitede mi? Bide tercihte sadece Ankara vardı ilçe tercihi yoktu diğer iller gibi o yüzden atıyorum bir Beypazarı Ayaş olma ihtimali olur mu ki? Çankaya Etimesgut olur onlar ayrı da
-
Dostlar hepinizi tebrik ediyorum.Ben de İstanbul'u kazandım, yolumuz daim ve açık olsun
-
@paretowilfredo üstad panikten dün yazamadım bende Bursa'ya atandım çok şükür . Allah senden de razı olsun emeklerin çok kıymetli . İnşallah Allah'ta hep size güzel haberler nasip etsin
-
Rabbime şükürler olsun benim de Samsun için oldu ve 2015 yılında başladığımız bu yolculuk olumlu sonuçlandı, kazanan herkesi tebrik ederim.
-
@birgaripiibflii şu süreçte en çok sen yıprandın valla hayırlı olsun
-
Sabah benim gibi kalkar kalkmaz listeye tekrar bakıp ismi duruyor mu diye kontrol eden var mı?
-
@jan-vesely geçen alımdaki belgelere baktım da lise diploması üniversite diploması yazıyordu hocam o yüzden nerde olduğuna emin olamadım lise diplomamın
-
Hayırlı olsun arkadaşlar herkese. Ben de kazananlar arasındayım. Bir sorum olacak. Haziran’da askerlik tecilim bitiyor burada yazanlara bakılırsa Temmuz Ağustos’tan önce işbaşı yapmamız mümkün gözükmüyor. Bu durumda ben ne yapmalıyım. Süreç sonuçlanana kadar askerliği görmezden mi geleceğim yoksa kurum bu konuda yardımcı oluyor mu?
-
@maester hiç birşey yapmana gerek yok kurum erteliyor askerliği. Sadece bir aylık bakaya kalırsın gecen yıl 151 tl cezası vardı tecilin bittiği tarih ile atanana kadar polise yakalanma yeter çünkü tutanak tutarlarsa. 1000 tl ye yakın ceza gelir
-
Arkadaşlar yedekler de asiller ile birlikte mi evrak teslim ediyor yoksa girmeye hak kazandıktan sonra mı teslim ediyorlar
-
@burc6, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@jan-vesely geçen alımdaki belgelere baktım da lise diploması üniversite diploması yazıyordu hocam o yüzden nerde olduğuna emin olamadım lise diplomamın
Lise diplomasi sadece lise hazırlık okuyanları kapsıyor. 1 yıl hazırlık sınıfı yani.
-
@davetsiz ben kendi adımdan soy adımdan şüphe Edip başka var mı diye aday numaramı bile kontrol ettim
-
Arkadaşlar çok zor dönemlerden geçtik adeta bu ilanları tabir yerindeyse ''tırnaklarımızla kazıyarak aldık'' .Saygısızlık edepsizlik yapmadık devlet büyüklerimizden rica ile etkinlikler ile gazete ilanları ile ilanın gelmesini , sonuçların açıklanmasını , mülakat tarihlerinin açıklanmasını istedik . Benim gelmek sitediğim konu bu süreçte belkide 100 den fazla etkinlik yaptık ve bu etkinlikleri yaparken bazı arkadaşların çabaları takdire şayandı o arkadaşlarıma ve bize destek olan İstanbul Murat dersnhanelerine , DATA,MAKRO ve daha nice kuruma ; Kim nederse desin Tuğrul Koçer hoca , @paretowilfredo üstada ve dershane hocalarıma teşekkürü kendimce borç bilirim Allah hepsinden razı olsun ... İnşallah zor günler geride kalmıştır bundan sonraki süreç herkes için daha şeffaf ve güzel geçer.Mülakatta başarılı olan arkadaşlar bugünlerini unutmasınlar , Canım vatanımızın , islam aleminin ve bütün insanlığın daha güzel bir yer haline gelmesi için yanlışları düzeltmek için Rabbim hepimize iş gayreti versin.Sözü daha fazla uzatmayım...Allah hepinizden razı olsun