GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
İstanbulun başlama ihtimali sıfır daha belge teslimi bu hafta bitiyor.
-
arkadaşlar sakarya guy kazananlar whatsap grubu var mı?
-
@şampiyon + yüzde 5 Temmuz zammı yok mu ?
-
@guyhanım şu anki maaş 4527 civarı %6,01’lik zam ile 4800’ü bulacak ancak bundan da sanırın bir 400 civarı bes kesintisi yapılıyor
-
@nonbisinidem pardon bes kesintisi %3’müş
-
4527 tl net maaş arkadaşlar 85 tl civarı olması lazım bes in kesintisi. Vezne veye tahsilat birimlerinde çalısırsanız 50 tl civarı kefalet kesintisi olur , sendikalara üye olursanız aylık 20 tl de ona kesinti olur ...
-
İstanbul için bugün biri aranmış yarın gel başla demişler bi süre verilmiyor mu?
-
@elinor-ostrom sakarya için o:)
-
@elinor-ostrom ikametgahı ile aynı olanlar için verilmiyor galiba hocam
-
@burc6 Ben 15 inde orada olacam yani taşınacam arayıp söylesem gel derlermi acaba
-
@beveridge-eğrisi hadi ya:) ben Sakarya da yaşayan İstanbul guy bekleyen biri sandım yanlış okudum o zaman
-
@shanks o konuda hiç bir fikrim yok hocam malesef
-
@elinor-ostrom nereden öğrendiniz bunu hocam
-
İkametinizin olduğu ile atandiysaniz ertesi gün başlamak zorundasınız. Ama il dışında ikamet ediyorsanız 15 günluj bir sure olacak. 15 gün içinde istediğiniz gün başlayabilirsiniz. Ama ne kadar erken başlarsanız maaşınız o kadar erken başlar
-
@burc6 grupta yazıldı fakat İstanbul değil Sakarya için başlayan varmış dikkat edemedim
-
@birgaripiibflii Güvenlik soruştuması bitti mi bitmedi bilmiyoruz ki.
-
Emin misiniz Sakarya'nın çağırıldığına? Daha 1 temmuzda bitti evrak teslimi.
-
Arkadaşlar evrak teslimi ile işe başlamamızın bir alakası yok. Kim evraklarını verdiyse soruşturmasını başlatıyorlar. Soruşturması biteni de işbaşı için arıyorlar. Evet bugün sakarya için bir arkadaşımız arandı. Ben de yarın için telefonumu aktif tutacağım inşallah
Süreç çok hızlı ilerledi güzel oldu. Bunun sebebi de vergi dairelerindeki acil personel ihtiyacı. Bu kadar ihtiyaç a rağmen sürecin baştan beri bu kadar uzun sürmesi de ayrı tez konusu.. -
@i-fisher ne kadar tazminat öderiz acaba bir bilginiz var mı
-
İzmir için bir hareket var mı acaba ?