GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
İstanbul guy için WhatsApp grubu var mı arkadaşlar
-
GUY EYKİNLİKLERİ İÇİN
NOT : para toplama işlemi yalnızca 5 GÜN sürecektir.
TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASIAtanan arkadaşlarımızdan ricamızdır
Lütfen destek olun
Gidişat çok kötü bizi en iyi siz anlarsınızÜstelik artık bi işiniz de var 10-20 ne koparsa gönlünüzden
Bu İlan bizim için çok önemli ve son şansımız -
Facebookta konyada işe başlayan oldu diye yorum yapılmış. Var mı böyle bir duyum?
-
Arkadaşlar guy olup kamu bankasında olanlar istifa etti mi yoksa daha zaman var mı?
-
Cabuk olacağını söylemiştik de bu kadar çabuk beklemiyorduk. Konya ya helal olsun. Çağırmışlar. Darısı diğer illerin başına. Özellikle az kişi alım yapan yerler 15 ine kadar bu işi bitirecek gibi duruyor.
-
@davetsiz face teki hangi grupta paylaşılmış bu
-
@kuznets_12 bir ay sonra edicem istifa
-
@kpssa34 vakıfbank mı hocam
-
Twitterdada eskişehir için ayın 15 inden sonra aramalar başlıcaklar denmiş
-
@davetsiz Abooooo çok şaşırdım vallaha ve sevindim darısı Denizlinin başına
-
Güncel guy maaşını bilen var mı? Bugün zam haberleri havada uçuşuyor ama ortada belirli bir şey yok.
-
@blacklist evet bayrama girmeden ihbarı başlatırım zaten bayramdan önce çağıramazlar
-
Hangi ilden kimler ise başlamış şimdi arkadaşlar? Konya'dan İstanbul'dan Aydın'dan başlayan var diye duydum ben. Başka nereler var?
-
Bu ayın 15 ine doğru alımlar canlanır.
-
@birgaripiibflii istanbul geçen alımda sitesinde liste yayınlayarak çağırmış bunda öyle başlamamış mı çağırmaya?
-
@birgaripiibflii hocam ben de aydındanım ama biz öyle birşey duymadık vatsap grubundaki 17kişi başlamadı net grupta olmayan 8kişiden henüz haber alamadık ama işe başlama olsa haberimiz olurdu diye tahmin ediyorum
-
@kuznets_12 Ben verdim istifamı 28 gunluk ihbar suresi vardı benim o surecteyim suan
-
Hesap açtıracak mıydık evrakları teslim ettiğimizde bana öyle birşey denmedi yada işe başladıktan sonra mı oluyor
-
@bayan-iktisatçı evrak tesliminde hesap açtırmıyoruz işe başlarken açacağız
-
@cnkn Temmuz zammıyla 4800 ü buluyor (şuanki maaş bes kesintisi olmadan 4520 civarı %6 zam )