GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Arkadaşlar atandıgımız ilin farklı ilçesinde ikamet ediyorsak çağrıldıktan sonra ne zaman başlıyoruz. Bilgisi olan var mı?
-
Dostlar yönetmeliğe göre bizim meslek grubu mit soruşturmasına dahil değil, işin içine mit girseydi baya uzar ve 2 hafta önce başlamalar olmazdı muhtemelen önümüzdeki hafta aramalar yoğunlaşacaktır.
-
@istatistikçik istihbarat subeye gidiyor
-
@Jan-Vesely arandım hocam ben hatta 2 hafta önce eve geldiler ama ses seda yok daha
-
Mülakat tarihleri o kadar uzun süre sonra yapıldı. Denildi ki GVS yapılıyor, tamam herkes eyvallah bekleriz dedi, aylarca beklendi. Mülakatlar yapıldı sonuçlar açıklandı yine GVS. Hem de üç yer birden yapıyor, yani bu kadar GVS den kaçmayı başaran insan varsa, dilediği ülkeye kaçak olarak giriş yapabilir. Bu nedir arkadaş. Bu iş için ortak birimler kurulup aynı anda hepsi birden GVS sürecini bitirmiş olsa daha doğru olmaz mı? Bir de aynı devrede yer alan kişiler arasında kendinden 1 ay sonra işe başlayan kişi oluyor.
-
@pomak dün ben aradım insan kaynaklarını emniyetten dosyalar gitmiş ama atama onayı daha çıkmadığı için başlatmıyoruz dedi ne zaman onaylanır dediğimde belli değil dedi
-
@Jan-Vesely çağdaş sen misin hocam
-
Arkadaşlar gvs olumlu sonucumuz kuruma gittiğinde kurum kaç gün içinde çağırır bilgisi olan var mı ?
-
@şampiyon hemen çağırması gerekiyor. Kurumun öyle biraz daha bekletelim deme lüksü yok. Zaten yeterince beklettiler.
-
@Antimülakat ankarada oturuyorum ve halen bitmedi sorusturmamiz
-
@Antimülakat hocam ben Ankara Guy için araştırdım gvs bitmiş kuruma göndermişler kurumda Başkan onayına bağlı sanırım Ankara’da ikamet ediyorum bu arada
-
@bydaler sizin Ankara Guy mu ?
-
@şampiyon hayir ankarada oturuyorum ama başka yere atandım, büyük sehirdekilerin biraz daha geç bitiyor galiba
-
@şampiyon ankara icin herkesin gvs mi kuruma gönderilmiş?
-
@duman herkesin değilmiş bazılarının gvs si bitmiş kuruma göndermişler kurumda bunları bayramdan önce başlatmayı planlıyormuş şimdi sorup öğrendiğime göre
-
Herkesin GVS drumunu bekletme durumu olabilir de, herkesin bitmiş kurum bekletiyor gibi bir durum olacağını düşünmüyorum.
-
Kazanılan ilde ilçe tercihi yapan var mı arkadaşlar? Evrakları teslim aşamasında yaptırılıyor diye duymuştum ama bana böyle bir şey yaptırmadılar.
-
@A-Okun İstanbul için bana da yaptırmadılar. Zaten sınav açıldığında "Merkez" olarak başvurmuştuk. Siz de kendi şehriniz için sınav başvuru esnasında merkez için başvuruda bulunduysanız herhangi bir ilçe tercih etmeye gerek olmayacaktır. Atamalar merkezden ihtiyaca göre yapılır diye düşünüyorum.
-
@Ius bende merkez olarak başvurdum ama diğer illerin ilçeleri falan yazıyor muydu hiç dikkat etmedim o yüzden aklıma takıldı böyle bir uygulama var mı acaba eskiden olduğu gibi diye düşündüm.
-
@A-Okun Hocam İstanbul dışındaki iller hakkında maalesef bir bilgim yok.