2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
-
Aslında SGK nın açılması bir anlamda GUY da yedek sıra bekleyenlerin de önünün açılmasını sağlayacaktır.
-
@antimülakat sgk yine guylari elemezse tabi
-
@antimülakat hocam SGK ya başvuran halihazır guyu kazanan arkadaşları eleyeceğini biliyoruz nasıl o zaman yedeklere sıra gelicek ?
-
@antimülakat hocam bu sene elerler mi sizce, geçen sene işsizleri ön plana aldılar ama bu sene daha GUYlar göreve baslamadi, yedeklerde de yüksek puanlilar var, sıra gelmesi gerekir...
-
@falanfilan kesinlikle çok mantıklı. Geçen sefer guy lar işe başlayalı aylar geçmişti sgk açıklandığında. Tabi harcama, yapılmış eğitim verilmiş personeli kaydırmak istememiş olmaları normal. Ama bu kez süreç çok kısa. İki ayda bitecek deniyor. Yani guy lar işe başlamıyacak daha. Bu da sizlerin umudunu artırıyor arkadaşlar umarım böyle olur sizde yedeklerden girersiniz hakettiğiniz yerlere.
-
@mrnobody teşekkür ederim hocam yorumunuz için, benim tek dilegim guydan her zaman daha iyi olan bu meslek için sadece istekli olanların başvurması. En kotu kurum almasa bile geride kalan yüksek puanlilarin seçilme şansı artiyor. Her yönden adaletli bir süreç olacak. Alinirlarsa kişi olmak istediği kurumda çalışacak, bizler yedekten asile geçeceğiz, almazlarsa da 4 kati yerine 3 katı 2 katı aday ile kişilerin şansı artsın, yüksek puanlilar elenmesin artik
-
@iktisatcikiz evet karışık denklemler. Bir tarafımız bu olur mu diyor buradakiler için, diğer tarafımız guy olanlar sınava girmezse, bu sgk puanları düşer diyor.
-
@miraculumd42 hocam o da bir düşünce ama ne olacağı konusunda net bir fikir sunmak biraz zor. Bu dediğiniz olur mu, kaç kişi bu şekilde kazanamaz, kaç kişiyi her şeye rağmen alırlar? Bunların cevabını vermek kolay iş değil.
-
ankaradan feragat eden var mı bilgisi olannn?
-
@bohr bunu ben de çok merak ediyorum
-
Platform derken ?
-
bu başlık neden aktif değil ya.burda sadece yedeklerin durumu değil gelen ilanları 3-5 puanla kaçıranların durumuda var.ben ankara guyda ilk yedeğim.feragar eden varsa sgk ya başvurmayacam.böylece daha düşük puanlara sıra gelecek filan.
-
yedek ilanları nerden görebiliyoruz yada sıra gelirse onlar bize ulaşıyormu
-
@lindalh bi şekilde ulaşıyorlar evrak teslimine kadarki süreçtede feragatlar oluyo o aradada arayabilirler.evrak tesliminden sonrada arayabilirler.
-
Yedek olup aranan var mı arkadaşlar
-
Yedeklere sıra tahminen ne zaman gelmeye başlar acaba? Bir fikri olan var mı? Evrak teslim süresi sitede yayınlanmasından itibaren mi yoksa tebligattan itibaren mi 15 gün?
-
@guybanageceler 12 Temmuz'da yedekler için ilk ilan gelir diye düşünüyorum.
-
@diagne hadi hayırlısı, inşallah nasip olur. Teşekkür ederim cevabınız için. Başlık hiç aktif değil. Pek feragat edecek yok galiba.
-
Feragat ediyorum, İstanbul guy
-
İstanbul guy dün feragat dilekçesini gönderdim