2019 VMY Duyum var mı?
-
Gerçekten akıl alır gibi değil. 2 yıl bu ilan gelecek diye bekledim klasik sınava kendimi hazırladım ilan geldi başvurdum sınav iptal edildi emeğim heba oldu. Bu kadar seçici bir kurum son alımda 300 kişiden 183 kişi alıp şimdi 1000 kişilik ilana bi de test usulünde çıkarsa çok gülerim. VDK 2012-2013 yıllarında yapılan yüklü alımlardan rahatsız değil miydi? Bakan bey dguyda yüklü alıma karşı çıkıp da tek seferde 1000 tane müfettiş alımını onaylarsa o da ayrı bir komedi olur. Üstatlara soruyorum kurumun zihniyeti bir anda nasıl bu kadar değişti?
@paretowilfredo -
@ahkâm emeğinin boşa gitmesi çok üzücü ancak alım olmasına niye bu kadar tepkilisin anlamadım:) Milletin psikolojisi bozuldu bırakın 1000 de alsınlar 5000 de problem nedir
-
@kuruhasan Benim tepkim öncelikle tutarsızlığadır. Nitelikli eleman istiyoruz seçiciyiz deyip de böyle bir alımın ne mantığı vardır? Bir denilen bir denileni tutmuyor. Her yerde belirsizlik ve düzensizlik var.
Ayrıca ben sadece kendimi değil devletimi de düşünüyorum. Alımlar patlasın gitsin yeter ki biz paçayı kurtaralım düşüncesi ülkemizi bir yere taşımaz. Olması gereken ihtiyaç hasılında planlı alımların yapılmasıdır. -
@ahkâm hocam burası türkiye rahmetli demirlerinde dediği gibi 24 saat çok uzun bir süre bizim burda,yani her han her şey değişebilir
-
@ahkâm 2 yılda 1000 kişi alınması yüklü alım mıdır sizce?
-
@kuruhasan problem "ego" hocam tatmin olmuyor arkadaş, 1000 kişilik ilandan rahatsız, kendinden emin mesela 500 kişilik bir alım olursa garanti atanacak,
Ne bileyim üzülüyorum böyle şeyleri görünce -
@fridakahlo arkadaş bin kişilik alımdan rahatsızım dememiş hocam . madem alınacaktı neden iptal oldu ya da merkez alıma karşıydınız şimdi ne oldu diye haklı bir soru sormuş. test ile alımın kurumun seçiciliği için sıkıntı yaratacığını söylemişki ben de katılıyorum. ki önceki test ile alınanlardan kurum baya mutsuz benim bildiğim. 1000 er 2000 er kişilik alımlarda hakimlik için seviyenin çok yerlerde olduğu aşikar. Evet alımlar az ama yine de liyakatlı olarak alım yapılması lazım. egoluk bir durum göremedim ben .
-
2018 Eylül ayında kaymakamlık sınavı dönüşü otobüs de yanıma oturan şans eseri Vergi müfettişi çıkmıştı baya muhabbet etmiştim ,2014 yılında girdiğini ve o dönem 1500 kişilik bir alım olduğunu ve o zamanlar sınavın test olduğunu öğrenmiştim.Son 3 yıla baktığımızda ise gerçek den çok kötü bir tablo var,alım yok .Hayır inanıyorum kurumlarında ihtiyacı var fakat neden almazlar onuda anlamak mesele , bizim bu alanın en büyük sıkıntısı kadroların ne zaman geleceğinin belirsizliği ve uzun süren süreç.Güzel bir meslek evet ilk 3 senesi sıkıntılı olabiliyormuş fakat müfettişlik konumuna geçtiğiniz zaman rahatlama oluyormuş.
-
Valla arkadaşlar 2018'de kpssde yüksek alanlar hala bekliyor, alıma çıkan vmy olunca yüksek kapatacağı aşikar. Şu ilan kuraklıklığında 1000 kişilik bir vmy alımında niteliğin çok düşeceğini düşünmüyorum. Kurumlar bu kadar çok niteliğini düşünseler torpil olaylarına "dur" der değil mi ? Merak etmeyin, kurumların sizler kadar niteliği düşündüğünü sanmıyorum.
-
1000 kişilik bir ilandan rahatsızlık duyan kendini 500 kişilik bir alımda garanti kazanırım mantığıyla bakan muhteşem zeki arkadaşlarım. Madem bu kadar liyakata önem veriyorsunuz ve kapasitenizde mükemmel olduğuna göre neden hala buralarda ilan bekliyorsunuz. Kazanamadınız mı Bi yeri. Bırakında onca yıl emek veren insanlar karşılığını alsın. Yılda 20 bin öğretmen atanırken dine düşünüyosunuz
-
1000 vmy , test ohhoy! 80 baraji da kalksın:) neler oluyor bu başlıkta
-
Kim ne söylerse söylesin insanları susturamayız böle tartısmalar bizleri ana konudan saptırıyor. İlan gelmesini isteyenler olarak biz asıl meseleye odaklanalım.
-
Arkadaşlar VDK Başkanını etiketleyerek etkinlik düzenlememiz şart yoksa ilan Kpss sonrasına sarkacak.
-
@ahkâm KPSS A hazırlanmış ilk 2000 3000 olan insanlar yeterince niteliklidir hocam . İhtiyaç dahilinde alım olsun diyorsunuz da kurumların çoğu yıllardır susuyor Mhuy , Kik , Vergi Müfettişliği vb bi çok kurum suskun yıllardır . Bu ülkede 60 puanla hemşire atanıyor can emanet ediliyor 80 üzeri puan alan her arkadaşımız da çok iyi şekilde vergi müfettişi olur merak etmeyin
-
2013yilinda yanlis hatrlamiyorsam 5000 vmy ilana cikti kadrolar bos kaldi bavurular yetersz kaldi bu yapilanma sureci sonrasi egerki kontolor veya denetmen adi altinda ilan gelmedigi takdrde bu ilan 1000 kisilik vmy ilani gelme durumu neden olmasin okadar kadrosuzluk cekiyoruz ki bu rakamlar bize ucuk geliyor bizi buna alistran sistem utansin
-
@ztrkrdvn hemşirelik sayısalla aliyor seni cebinden çıkartırlar.baraji zar zor geçen İİBF okuyor bu ülkede
-
@babayega ya hocam ortaöğretim kpss ile atanıyor adamlar ne sayisalindan bahsediyorum:) yazmicaktim ama söyleminizi sahsi emeklerime hakaret olarak algiladim.sen tut aylarca 7tane hukuk dersini unutmamak için sürekli tekrar et iktisatta tonlarca teori formül falan kas muhasebe bilmem kactane hesap ezberle sonra ortaogretimle atanan rontgenciye emarciya onlar sayısal ya de
-
@babayega hocam kusura bakma ama harbi saçmalamışsın
O cebinden çıkarır dediklerin senin çalıştığın alan bilgisinin 5 te 1 ini verseler KPSS de isyan eder bunla mı uğraşacaz diye
Adamlar Türkçe matematik yapıp 65 puanlarla atanıyor -
@babayega Her konuda okları kendinize çevirmeyi nasıl başarıyorsunuz inanılır gibi değil.
-
İibf insan lisede eşit ağırlık seçiyor zaten saçma salak kıyaslar yapmayın yok hemşirelik okuyanlar iibflileri cebinden çıkarırmış falan boş laflar bunlar.