2019 VMY Duyum var mı?
-
@intermilan O konuda kesin olarak bir şey diyemem , ama bir şeyler duyarsam yazarım muhakkak
-
Bu seneyi tek ilanla kapatırsak büyük kayıp olacak herhalde bir ilk de gerçekleşir guy gelmeyerek . Inş gelecek ilan guy olur yoksa 2018 puanlilar olarak 2019 sinavina mutsuz olarak gireceğiz:(
-
O zaman sizleri twitter da bulunan aşağıdaki tag e bekliyorum
#IIBFninHakliMücadelesi
-
"DörtbinbirKodu İİBFyeEngel" Arkadaşlar tweet atın gündemden düşmeyelim hadi atanmak iÇin birlik olma zamanı
-
@can-mavi hocam garip insan bu hafta sonuna kadar mhuy ilanı gelecek diyor sen ne diyorsun doğru olabilir mi?
-
@intermilan olabilir yakın zamanda Mhuy guy veya vmy den biri gelecek... guy a ben şuan için ihtimal vermiyorum , vmy ise çok muallak , Mhuy son 2 3 gündür daha ağır basıyor
-
@pareto_wilfredo hocam sizin vmy ile ilgili Bi duyumunuz var mı.
-
@can-mavi hocam kimi bu ay sonuna kadar vmy ve mhuyun da geleceği dedikoduları var sizce mümkün mu bi bilginiz var mı hocam nu ay ikisinin gelme olasılığı nedir?
-
@can-mavi inşallah guydur
-
@adam-keeynes inşallah vmydir.
-
İnsallah ilan gelir bol bol boyle hangisine basvuracagimizi sasircak kadar Allahim amin
-
@beveridge-eğrisi inşallah guydur.
-
Arkadaslar ben anlamiyorum her sene yuksek oranda alim oluyordu bu sene olmadi moralim yerlerde gecenlerde dershaneyi aradim biz bisey diyemeyiz diyorlar ilanla ilgili cok yazik olacak cidden 1 yillik emegim ne deyim bisey diyemiyorum artik
-
@samettin herkeste aynı durum hocam sıkma canını sistem böyle bizlik birşey yok
-
@samettin Ben de bazen böyle isyan ediyorum.Neden yapıldı ki 2018 kpss puanları kullanmayacaksak.Düşünmemek en iyisi,düşündükçe deliriyor insan.
-
Duyuru
Bu akşam 20:00 da GUY talep etmek üzere gündem de olacağız.
Tag etkinlik saatinde belli olacaktır.
Unutmayalım İİBF ailesi olabildiğince duyurup, katılım sağlayalım
#kendisesinoliibf
-
Akşam ki TT çalısması icin UYARİ
Arkadaşlar kendi şahsi Twitter hesabından 3-5 twit atacak Kişiler lütfen 2. HESAP ACİP PROFİL RESMİ KOYSUN( spam algılanıyor yoksa ) . Açacağınız hesaptan daha fazla twit atıp destek olabilirsiniz.
Etkinlik saat 20.00 da olacak etiket öncesinde belirlenecek -
İleti kaldırılmıştır.
-
@intermilan Daha evvel başka başlıklarda da uyardık hocam sizi ancak başlık - entry uyumu konusunda ısrarla özensiz davranıyorsunuz. Lütfen ikazımızı dikkate alınız.
Lütfen başlıklarda ilgisiz konulara dair entry göndermeyiniz. Sormak istediğiniz sorularla alakalı başlıkları kullanınız.
-https://forum.tercihiniyap.net/topic/4303/2018-kpss-sonrası-açılmasını-beklediğimiz-kurum-sınavları
-https://forum.tercihiniyap.net/topic/750/mhuy-ilanı-gelir-mi -
Vmy başlığında vmy ilanından başka her türlü ilan konuşulur oldu