2019 VMY Duyum var mı?
-
Arkadaşlar vmy için herhangi bir duyumu bilgisi olan var kaç zamandır hiçbir ses yok
-
Evet artık böyle bir başlık da lazım malum mülakatlar da açıklandı
-
Ben cimere yazdım. Göz göre göre 2017 puanının geçerliliği bitiyor. Başvuranların hakkı saklı kalacak dendi ama henüz somut birşey yok.
-
Merhaba dostlar. Özelden de soran dostlarımız olmuş VMY'ye dair durumun ne olacağına dair.
Şimdi şu konuda bir belirsizlik var, hak saklı mı?
Hakların saklı tutulacağı, ilk açıklamada yer almıştı. Yani erteleme duyurusunda. Halbuki ikinci ilanda yani iptal duyurusunda malesef böyle bir ibare yer almadı. Açıkçası hiçbir iptal edilen alımda böyle bir imkan tanınmadı adaylara. Bu yönden malesef hak kaybı olacak bu iptalde bence.Yeni ilana dair de yapılanma diyeceğim bir anlam ifade etmeyecek. Halen neyin yapılanması diye ben de soruyorum hem kendime hem ahbaplarıma. Gerçekten durum çok karışık bu hususta. Bu netleşmeden bir ilan gelir mi emin değilim dostlar.
-
@paretowilfredo peki üstad biz 2018 tayfası olarak en yakın ilan olarak hangisini görebiliriz. Hali hazırda bir SGK var ama onda da 2. Haftayı devirdik yaprak kıpırdamadı
-
Artık önceki sınavdan da haktan da vazgeçtim de ne yapıyorlarsa yapsalar da ilan açsalar başka bişey istemiyorum
-
@paretowilfredo hocam bu yapılanmanın ortalama bitme süresi işlerin rayına oturup ilana çıkılması tahmini ne zamana gerçekleşir? Sizin şahsi öngörünüz var mı?
-
@marsiyal Dostum yapılanma öyle bir sarmal oldu ki yarın hiçbir şeyi değiştirmeden devam ediyoruz deseler şaşırmam. Ama yine seçime odaklı tüm idare. 23 Haziran'ı geride bırakmak lazım bence.
-
@paretowilfredo Şu an herkesin görevi 23 Haziran...
-
Mevcut durumda VMY'de sessizlik hakim. Ben kpss öncesi ilanı zor görüyorum ama başka bir maliye ilanı gelebilir. Ancak bununla ilgili netlik kazanmadan bilgi veremeyeceğim.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Mevcut durumda VMY'de sessizlik hakim. Ben kpss öncesi ilanı zor görüyorum ama başka bir maliye ilanı gelebilir. Ancak bununla ilgili netlik kazanmadan bilgi veremeyeceğim.
Başka maliye ilanı olsa da bir umut doğdu
-
@antimülakat mhuy ise göz kırp
-
@antimülakat muy ise gülücük koy
-
@antimülakat DUY ise el salla :))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@antimülakat DUY ise el salla :))
Aklıma fütursuzca İdris Naim Şahin geldi bak
"Nerden bileyim ilan geleceğini, hadi bi takla at da göreyim!?"
-
Valla diyemem kesin bilgi değil, lütfen sağlam verilerle konuşalım.
-
@antimülakat abi mhuy içinse bir tane gülücük ekle. Mhuy olsun
-
@antimülakat kesin değilse de güvendiğiniz birisi mi hocam
-
@antimülakat bu alımla ilgili ipucu verebilir misiniz?
-
Dostlar tek temennim şu ara çıkarılması. Tabi bildiğiniz üzere artık bütün alımlar CB tarafından da onaylanması gerekiyor. Bu yüzden şimdi çıkıp çıkamayacağı konusundan emin olmak çok zor. Ama Eylül - Ekim e kadar Türkiye'de iklim ve konjonktür değişmezse gelir diye düşünüyorum.