2019 VMY Duyum var mı?
-
Hiç bi Haziran’ı bu kadar beklememiştim
-
arkadaşlar geçen seneki dguy sınavından beri dersin yüzüne bakmadım ilan gelirse 2 ay süre sonra sınav olur sizce nasıl hazırlanmalı önce hangisine bakmalı?
-
Gençler twitterdayız destek verelim. MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi
-
MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi
-
Arkadaşlar gündemde ilk sıradayız Twitter a gelin orası yıkılıyor ️
-
MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Dguy var mı dguy dguy alayım ben
Karışık var mi?
-var
+yükle o zaman :)) -
Arkadaşlar twitter etkinliğine katılım yapalım.
-
Yorumları erteleyelim Twitter’a bekleniyorsunuz gençler
"MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi -
Kaç aydır herkesin gözleri yolda kalmıştı nihayet mutlu haberler sanırım yaklaşmak da . Bunları bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkürler umarım inş puanlarımız da yeter p48 tam 80.1 , her zaman sınırda kalırdım umarım bu sefer şanslı oluruz .
-
Gelecek gelecek. Bunların hepsini umuyoruz bekliyoruz. Daha sırada Ticaret Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı açılımları var. Üzmemek için acele etmeleri gerekiyor. Loading... modda bekliyoruz.
-
@antimülakat ticaret bakanlığı alımıyla ilgili gelişme var mı?
-
@antimülakat ticaret bakanlığı alımı müfettişlik mi uzmanlık mı?
-
@gari̇p-i̇nsan dguy mu ?kadro bile doldurulmamisken gerçekten dguy gelir mi?
-
Ticaret Bakanlığında uzman, müfettiş, b kadro memurluklar hepsi için alım muhabbeti söz konusu. Bakan bekliyor veya beklettiriliyor. Özellikle müfettişe ciddi ihtiyaç var. Güzel bir ilan gelmesi olası. 30 kişi üzerinde olması gerekiyor.
-
@antimülakat bi ara göç uzmani konuşuldu ama sonradan kesildi.
-
Tabi Gümrük Teftiş'te enteresan bir duruş söz konusu bundan taviz verilir mi bilinmez. Yine tutarlar garip sayılarda 23, 17 gibi asal sayılar içeren rakamlarda müfettiş alımına çıkabilirler. Ama ihtiyacın çok fazla olduğu ve ilan gelmesi gerektiği sürekli konuşuluyor.
-
@antimülakat Hocam ticaret bakanlığı b grubu alımları sözleşmeli olmayacak diye bir söylenti var sizce yine sözleşmeli mi alır kadroluya dönüş olur mu bir duyumunuz var mı ne konuşuluyor bu konuda?
-
@antimülakat tahmininiz kpss öncesimi hocam
-
@karar ilanlar yine belli aralıklara sıkıştırılıyo bilinçli mi yapılıyo acaba haziran ilan ayıysa temmuz ağustos kpss vdk sgk hayırdır . Ya hep ya hiç ?