2019 VMY Duyum var mı?
-
@can-mavi hocam peki sınav sizce Ağustos gibi mi olur??
-
Arkadaşlar VMY de yardımcılık sürecinin bu kadar zor geçtiğinin söylenmesi ve insanların kurum değiştirmeye karar düşünmesinin sebebi nedir ?
-
@modigliani-0 Hocam benim bi arkadaşım da vmy idi o da inanılmaz pişmandı keşke guy olsaydım der dururdu. Atandıktan sonra hiç ders çalışmaktan kurtulamadı. Ne zaman sorsam ders çalışıyorum derdi. Ankaradaydı o iş yükünden kurtulurum belki diye küçük bi şehre gitti farketmedi o da. Sonra ciddi hastalıklar çıktı stresten dedi hep.
Atandı bi kere bile tatile gidemedi yıllardır bi doya doya para harcamadı.
Şimdi d işte hakimlik için çalışıyo.
Sonuç olarak 2015 ten beri daima ders çalışıyo.
Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın mesleği kötülemek için yazmadım gerçekten gördüklerim bunlar. Ben de o yüzden vmy likten hep korktum ama tabanı 75 e çekerlerse düşünmeden başvururum çünkü mecburum ️ -
@gmzankr066 çok doğru . Vmy havalıdır ama kurumun içindeki mevzuatı çok sıkıntılıdır . Sürekli ders çalışmanız gerekir. Bir önceki test alımında kuzenim kazanmıştı daha yeni müfettiş sınavını verdi mülakata girecek. Testle girdiği içinde kendi zamanında eğitimde çok zorlamışlardı. Çoğu arkadaşıda eğitimden geçememişti . Sayı fazla idi. . Kendisi işe başladığından beri bir fiil ders çalışıyor . Yorgun, sadece. Mesleğin tadını daha alabilmiş değil . Gerçekten hakkıyla yapmanız gereken meslek arkadaşlar . Zorlu bir süreci var . İnşallah sizler daha iyi yerlere getiririsiniz
-
@modigliani-0 3 ayrı müfettişle konuştum yeterliliklerini vermişler.Ancak 3 ü de bin pişman müfettiş olduğuna.benden tavsiye asla girmeyin hayatınız bitiyor diyorlar.yıpratıcı stresli sorumluluk cok yeterlilik süreci uzun kafa hep dolu mutsuzuz diyorlar.Benim hayalim vmy ancak ben de cok kararsızım.hatta dguy mulakat cıkısında karşılaşmıştım dguy ol mutlu ol demisti.
-
Dersi yardımcılık unvanını atmak için mi çalışıyorlar Arkadaşlar, yeterlilik falan mı ?
Yeterlilik verilemeyince düz memurluğa mı düşülüyor ? -
Arkadaşlar kafanız en en en rahatı olsun istiyorsanız b grubuna yönelin ...ciddiyim..benim arkadaşım GUY ve inanın mümkün olsa tekrar kpss ye girip başka bi kadro için çabalayacak çünkü müdürü yardımcısı hayattan bezdirdi tüm kurumu ve ağızlarını açıp tek kelime etmeden bütün gün stresin içinde saygı görmeden çalışıyor gençken cefasını çekersin ilerde de sefasını sürürsün bu böyledir
-
Vmy süreci çok zorludur en son aşamada yeterliliği verip sözlü mülakattan geçseniz bile müfettişliğe atanmak için belki yıllarca kararname beklersiniz. Özellikle 2013 yılında test usulü sınavla mesleğe girip yeterliğini veren yüzlerce yardımcı kararname bekliyor. Kararname olmadan unvan değişikliği olmuyor olmayınca da maaşları yardımcılık maaşında kalıyor. Sadece vergi için değil diğer teftiş elemanları için de aynı şeyler geçerli.
-
Kafam rahat etsin maaşı güzel olsun şeklinde meslek arıyorsanız 2020 kpss b ye çok iyi hazırlanıp dhmi ye geçmeye bakın özellikle iktisat ve işletme mezunu arkadaşlar. Dhmi de maaşlar iyidir tek kötü yanı 2200 ek göstergeye tabi olursunuz ancak dediğim gibi vergiciliğe kıyasla rahat meslektir.
-
Bu söylenenlerin hiç biri işsizlikten daha stresli ve zor değil inanın ki bi şekil de bi yol bulunur ders calisiyorsa da karşılığı var en azından kaç yıldır işsiz ders çalışan insanların yaşadığı da kolay değil
-
Karakum olsa şimdi tweet atardı
-
@can-mavi hazır mı ilan?
-
Arkadaaşlar vmy hakkında ki bu şehir efsaneleri kimseyi korkutmasın:)) evet yeterlilik süreci çok zor ve streslidir. Ancak sonrasında her konuda tatmin edici bir meslektir. İş yükü vardır ancak genel olarak rahat çalışma ortamları vardır. Ayrıca birçok meslekte bulamayacağınız saygınlığa sahiptirler. Herkesr iyi çalışmalar umarım bu ilan öabucak gelir.
-
@can-mavi mhuy alımıda yakın mı?
-
@yunni61 bilmiyorum dostum, karakum ilandan 3 5 gün önce tweet atıyordu o yüzden dedim ama face de paylasilanlara bakırsa hazır heralde
-
@can-mavi bugün ya da yarın gelmezse bayramdan sonraya kalır inşallah çabucak gelir
-
@modigliani-0 inşallah, ben de sabırsızlıkla bekliyorum
-
Vmy ilani geliyor arkadaşlar. Ders calışmalarınıza devam edin.
Bugün sayın bakanımız kendisi toplantı da söyledi.
Detaylar ilanda yazacaktır. -
@gmzankr066, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Vmy ilani geliyor arkadaşlar. Ders calışmalarınıza devam edin.
Bugün sayın bakanımız kendisi toplantı da söyledi.
Detaylar ilanda yazacaktır.ARkadaşlar bu arada benim sözlerim değil
Bana bi arkadaşım Yolaldı ben de buraya yazdım -
@gmzankr066 geliyoooor geliyor diye tezahürata başlayalım bence Hocam