2019 VMY Duyum var mı?
-
@tardukağan hocam vmy alımı ile ilgili bir şeyler duydun mu?
-
Birisi çıksa bu hafta ilan kesin geliyor dese sokağa çıkıp deli gibi koşacam.
-
@friedmanmilton, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Birisi çıksa bu hafta ilan kesin geliyor dese sokağa çıkıp deli gibi koşacam.
Uçan adam sabrı gibi yuvarlanırim caddede
-
Herkes sessizliğe gömüldü. Anlaşılan KPSS öncesi ilan gelmeyecek.
-
Bu hafta gelecek diyenler de sustu
-
@GARİP-İNSAN yav kardeşim hani haziranda buralar coşacaktı. Kuruduk kaldık burada
-
Sizden haber bekliyoruz. Cevap verin lütfen @GARİP-İNSAN
-
@beveridge-eğrisi avazı çıktığı kadar da susabilir insan parodisi, haziran coşkunluğu anlayışı olabilir, netice de garip bir insan
-
@beveridge-eğrisi
haziranda çoşacağız
(coşamadılar)
İlan gelecek
(Gelmedi)
🥺 -
SGK dışında bütün başlıklar çok durgun:(
-
Arkadaşlar Twitter da etkinlik başladı hadi oraya
-
Gel artık gel.
-
bi hareketlilik olmayınca insanın başlıklara bile giresi gelmiyor.
-
Hani haziranda buralar karışacaktı
-
Gerçekten anlamıyorum ben. Duyumları yazarken eyvallah. Tutmayınca neden susuluyor? Arkadaşım dostum olmadı tutmadı deseler kim ne diyecek? Şu sessizlik bazen bana küfür gibi geliyor.
-
4 yıllık forum ve Facebook grupları tecrübeme dayanarak bir şeyi iyi öğrendim, oda kimsenin hiçbir şey bilmediğidir.Ancak @pareto_wilfredo hocam eğerki bir kurumda alım konusunda bir hareketlilik var diyorsa 2 ay içinde gerçekleşmesini de inkar edemem.
-
Duyum yok mu diye üstatları darlamak istemiyorum ama guy konusunda olumsuzluklar çoğaldı. Tek vmy kaldı.. 2018 kpssyi tek bir sınava giremeden kapatmak istemiyorum. Yok mu hiç güzel haberler ?
-
@GARİP-İNSAN kardeşim haziranın son haftasına girdik. İnsanlar günlerdir senden bir açıklama bekliyor. Duyumlarınla öyle bir hava yarattın ki herkeste ilanın kesin geleceği beklentisini oluşturdun. Duyumun tutmadıysa bile en azından çık " dostlar böyle böyle dedim size ama duyum tutmadı kusura bakmayın." de.
Siteyi takip ettiğini biliyoruz. Lütfen bir açıklama yap artık. -
@beveridge-eğrisi bu sene hiç bir duyuma inanmadım.buna da inanmamıştım zaten
-
Önce yapılanma var dedik bende bu durumu kendi kulağımla duymuştum. Sonra seçim araya girdi ve seçimin bitmesini bekledik. Şimdi de neredeyse tüm gazetelerde okuduğum kadarıyla kabine revizyonu olacak deniliyor. Ve maliye bakanı da değişecekmiş söylenenlere göre. Bizim ömrümüz bişeyleri beklemekle geçecek.