2019 VMY Duyum var mı?
-
@muzgor bence Mhuy veya vmy gelir, guy için kpss öncesi böyle bir hazırlığın yapılacağını sanmıyorum.
-
@can-mavi ilan geleceğini öğreniyorsunuz ama hangisi olduğunu nasıl öğrenemiyorsunuz. hatta dpb'ye yazı gidip gitmediğini bile öğrenebiliyorsunuz.
-
@blueberry, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi ilan geleceğini öğreniyorsunuz ama hangisi olduğunu nasıl öğrenemiyorsunuz. hatta dpb'ye yazı gidip gitmediğini bile öğrenebiliyorsunuz.
Şimdi neden imada bulunduğu anlamış değilim, bi kafanı çalıştır bakalım dpb ye yazı gidip gitmediğini nereden öğrenebilirim, bence olaylara düz bakma biraz geniş bak .. dpb ye yazı gidip gitmediğini öğrenmek yerine , dpb ye yazı GELİP GELMEDİĞİNİ biliyorumdur..
-
@can-mavi krall
-
@can-mavi Dpb giden ilan guy.
-
@cons3693 duyum mu aldınız hocam
-
@cons3693 olabilir ama inan hangisi olduğunu ben bilmiyorum ,ptesi bir daha araştırırım, öğrenince yine yazarım
-
@can-mavi birde vmy alımının 1000 kişi olma olasılığı yüksek mi?
-
@intermilan kadro 1000 ama eğer sınav gelirse yüksek ohtimal 500 500 olarak gelir
-
İlan dpb iletilmiş, tarih konusu net değil kimseyi yanıltmam istemem. Gerekli baskıyla KPSS öncesi gelir umarım.
-
@cons3693 eğer ilan dpb ye gelmiş ise detay öğreniriz
-
@can-mavi ben başka birşey söyledim. ayrıca üslubunuz çok kötü. iyi günler. lütfen cevap yazmayın tekrar.
-
@cons3693 mhuy alımıyla ilgili bilginiz var mı?
-
İnşallah son bulur bu durum bir an önce gelir ilanlar
-
@blueberry, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi ben başka birşey söyledim. ayrıca üslubunuz çok kötü. iyi günler. lütfen cevap yazmayın tekrar.
Hem imada bulunacaksın hem de üslubun kötü diyeceksin, neyi nasıl sordugun ne demek istediğini anlatıyor ve bunu anlamayacak insanlar degiliz.. eğer cevap istemiyorsan cevap yazıp cevap yazma da demeyeceksin, cevap istemiyorsan cevap yazmayacaksın..
-
@can-mavi Hocam sağolun derse odaklanmamıza vesile oluyorsunuz.
-
@cons3693 sayı konusunda bir bilginiz var mi
-
@mhd rica ederim dostum, inşallah ilanlar biran evvel gelir de hak eden herkes hak ettiğine kavuşur
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@cons3693 eğer ilan dpb ye gelmiş ise detay öğreniriz
İyi haberleri bekliyoruz hocam.
-
@can-mavi inşallah hocam siz sorulan soruya cevap verdiniz iyi niyetinizle boşverin hocam teşekkür ederiz inşallah gelir mhuy vmy de guy da hocal