chernobyl izleyenler
-
Hocalarim kaldirmislar diziyi sitelerden hangi siteden izliyorsunuz? Ben bulamadim
-
@busus https:/ /diziloy.com/bolum/cernobil-1-sezon-3-bolum-izle/ ben bu siteden izlemiştim 3 bölümü de. Galiba digiturk siteleri banlamaya devam ediyor
-
@north-remembers hocam özelden atın lütfen yoksa bizi de uçururlar
-
@evandro mesaj alınmıştır hocam haklısınız
-
açmayın madenciler
-
@kartel06 şimdi son iki bölüm mü kaldı yani
-
bizde izleyenler kervanına katılalım..
-
Güzel güzel medeni çalışan ve 10 dk mola verip ,sadece sınav için gelişme var mı diye foruma giren birini başlıklara bakarken cezbedip ,önce fragmana sonra 1.bölüme savuranları allah affetmez benden söylemesi :)Dersimin günahı başlığı açana :)))Şaka bir yana hiç haberim olmamış bu diziden .Tüm dizilerimi bitirip gönül rahatlığıyla derse odaklanmışken inanılmaz ilgili olduğum konuda dikkatimi cezbettiniz teşekkürler:))
-
@north-remembers toplam 6 bölüm değil mi?
-
güzel dizi olduğu söyleniyor, derslerden fırsat bulunca (muhtemel bayram tatilinde) izleyeceğim :))))
-
benim de planım o yönde...
-
@kartel06 5 bölüm diye duydum ama. Güzel olur 6 bölüm ise
-
@north-remembers beş bölümmüş şimdi baktım. Aslında daha fazla da olabilirdi neden sadece 5 bölümcük
-
@kartel06 evet açıkçası ben de üzüldüm duyunca konu biraz daha anlatılmalıydı
-
Sıraya koyduk bakalim.
Hele şu boduguard bitsin alacağız nasibimizi..
Güzel yabancı dizilerin mübtelasiyiz. -
-
@davetsiz 2. Sezonu gelecek ama biraz zaman sonra galiba
-
- bölümü de bitti. Artık peş peşe izleyebilirim zor beğenen herkesi kendisine hayran bıraktığı söyleniyor.
-
''Gerçek rahatsız ettiğinde yalan üstüne yalan söyleriz, ta ki yalanın orda olduğunu hatırlayamayıncaya kadar. Fakat hala oradadır. Söylediğimiz her yalanla gerçeğe borçlanırız. Er ya da geç o borç ödenir. ''
Valery Alekseyevich Legasov
In memory of all who suffered and sacrificed...
#Chernobyl -
Finali gercekten ama gercekten cok iyi