2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@aroma inşallah sgk gibi 6 ay bekletmezler daha bunun mülakatı var.
-
@blueberry yok ben uzun süreceğini zannetmiyorum hocam küçük ilanlarda açıklanır bir ay da fln
-
@cnrkp 83.24 puanla yazdım ama pek umudum yok benimde
-
Az önce telefonla görüştüm bu hafta açıklanır mı diye. Denklik belgesi yükleyen çok varmış onların yökten onaylanması bekleniyor dedi. Onlar halledilince sonuç duyurusu yayınlanacakmış. Sanırım biraz daha bekletecekler
-
@f-hayek İnşallah adaletsizlik olmaz, çünkü kamu yönetimi mezunlarının istendiği yerlere biz başvuramadık. Denklik belgesi yerine de transkript yükleyenler olmuş burada.
-
@blueberry Hocam kabul edilen bölümden mezun olup denklik belgesi bölümüne transkript diploma felan yükleyen de var. İnşallah onların yüklediklerini de yöke göndermiyolardır
-
Allah aşkına altı üstü 90 küsür kişinin açıklanması neden bu kadar uzun sürüyor? 1.5 sene önceki alımda nerdeyse koskoca bir sene beklettiler tamamen keyfi olarak. Kosgeb çalışanları ve süreci uzatan herkimseler Allah'a havale ediyorum. 8.5 milyon işsizin olduğu ülkede resmen dalga geçiliyoruz. Abdulkadir Geylani çarpsın tez zamanda süreci keyfi olarak uzatan, umursamayan sizleri! başka bir şikayet mercimiz de kalmadı zaten.
-
@patakute Siz nereye başvurdunuz hocam
-
@f-hayek aynı gönderiyi bütün sayfalarda paylaşarak isyan yoluna başvurmuş galiba arkadaş Hocam
-
@kaymakam İsyan aşamasını geçtik artık hocam bu sınavlar sabrı öğretti bize tek iyi yanı da budur belki yakın zamanda açıklanacaktır inşallah ️
-
önceki alımda bu kadar uzun sürmüş müydü?
-
@blueberry önceki alımda 15 günde açıklandı galiba, inşallah haftaya kalmaz
-
@keremtun 15 günü geçti bu kez sanırım.
-
Ben kurumla görüştüm.Yökten bugün son yazışmaları bekliyoruz gelir gelmez açıklayacağız dediler.Top tamamen yökün hızında dediler.Bugün bitmesini bekliyoruz dediler.:)
-
@kaymakam o zaman yarın açıklanır bir de bu denklik mevzusunda sadece bahsi geçen bölümler başvurabiliyor hala demi
-
@keremtun evet hocam ama anladığım kadarıyla uyanıklık yapıp nasıl bir sonuç alabileceklerse denkliği olmadığı halde diğer bölümlerdende başvuru olmuş galiba
-
Denklik belgesi yerine transkript yükleyenleri ve başvuru hakkı olmadığı hâlde başvurup gereksiz yere bizi bekletenleri allaha havale ediyorum.
-
@blueberry 14 gün oldu hocam bugün biteli. Geçenkinde yanlış hatırlamıyorsam 17 gün sonra açıklanmış. Yarın veya en geç haftaya açıklanır herhalde
-
-
@patakute doğru ve dürüst yapılan her şeyin hem arkasındayım hem yanındayım.Yalnızca makul ve saygı çerçevesi içerisinde.Çirkin ithamlarınızla sizi başbaşa bırakıyorum.