İzmir Bölgesi Kooperatif Görevlisi Alımı(25 kişi)
-
İzmir bölgesi kooperatif görevlisi ve ziraat mühendisi alımı 2019. Başvuru şartları 1989 sonrası doğan, askerlikle ilişiği olmamak ve spesifik şartlar mevcut. Lisans ve ön lisans mezunları başvuru yapabiliyor.
-
Arkadaşlar 80 puanla Denizli’den başvurmayı (şansımı denemeyi) düşünüyorum var mı başka düşünen araştıran?
-
@smithayran Bende 84 ile Manisa düşünüyorum. Ama eğer istifa edersek 5 brüt maaş tazminat ödeme zorunluluğu varmış o yüzden kararsızım biraz
-
@gören A kadroya geçecek olursak tazminat talep edemezler herhalde. Ben de kararsızım ya zaten puanım da pek umut verici değil ama bakalım
-
A grubuna bulaşmasaydım isteyeceğim en iyi yer burası olurdu . Ama yaştan kıldan tüyden adam eliyolar ya neyse Mis gibi ; asla başvuru yapmaktan çekinmeyin . Bildiğim maaş , 3 aylık diye biliyorum ikramiye , temettü , po kart indirimi vs vs avantajına bide açılan yerler çok iyi , teriyle kazanan herkese allah hayırlı uğurlu etsin ...
-
Aydın için başvurmayı düşünüyorum puanım 84,27 . Sizce şansım var mı ? Mülakatlardan bayanları geçirmiyorlar diye bir duyum aldım. Bu konu hk bilgisi olan var mı ?
-
YDS aranıyor mu? İlan metnine göz atalım güzel ilanmış gözden kaçmasın.
-
Şimdi inceledim harikulade bir ilan gelmiş. Herhangi bir ekstra bir şey yok. 30 yaş sınırı ve 6 ay ikamet ediyor olma şartı. Değerlendirmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. Maaşları da A kadro düzeyinde, belki biraz daha yüksek veya düşük olabilir ama 5 bin TL altında bir rakam elinize geçmez.
-
Başvuru yapan-yapacak arkadaşlar puanlarını paylaşabilirler mi acaba? 80 puanım var eğer puanlar havada uçuşuyorsa hiç izmir'e kadar gidip gelmeyeyim bu sıcakta
(Denizli'den başvuru yapıcam) -
@smithayran belli olmaz hocam. 5 katı çağrılacak. İkamet etme şartı olunca durum biraz değişebilir.
-
@antimülakat hocam bana gelmesi çok zor gibi ama yine de bir şansımı denemek istiyorum çünkü benim için çok güzel bir iş. Beni korkutan içişleri, gsb ve merkezi alımlarına puanların çok yüksek olması o yüzden soruyorum ama sanırım burada ilgilenen az. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@smithayran direk isim isim bulmak kolay değil. Ama yine ufak tefek yazanlar olacaktır.
-
Yarın başvuru için İzmir'deyim. Hadi ya nasip!
-
Burada maaslar iyi denmis 5000 tl yazan olmus ama internette arayinca 2650 tl gibi bir bilgiye ulastim. Dogrusu nedir bilgi verebilir misiniz? Bir de a kadro ise yerlesirsek tazminat durumu ne olur?
-
@aeu032 benim bildiğim maaş primler ve sosyal yardımlar filan hariç 3000-3500. 3 yıl içinde ayrılırsan 5 maaş tazminat ödersin bu ilanda belirtilmiş. Bu maaş da 6-12 ay sonra 3000 oluyormuş çünkü başlarken asgari ücretle başlıyormuşsun. Bildiklerim bunlar keşke daha ayrıntılı bilen olsa da bilgi verse ama yok
-
@aeu032 Bu arada sizin dediğiniz maaş 2015 yılı için geçerli
-
Arkadaşlar liste ne zaman belli olur ?
-
@sınavkolikk "bu ay sonu belli olur siteden takip edin" dediler
-
Listeler ay sonu belli olacak dendi ama .. Hiç bir gelişme yok malesef..
-
@sınavkolikk aradınız mı