Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı
-
@Hanskelsen belki henüz islememislerdir sisteme, feragat ediyorsaniz sizin beklemenize gerek yok biz personel daireye gondercez dedi, teslim edip ciktim.. personel daireyle de gorustum oncesinde, umarim.kisa zamanda islerler ve cagirirlar.
-
@issizavukat inşallah, belki perşembe, cuma ararlar.
-
Arkadaşlar bakanlığın sitesini biraz inceledim de yıllık eğitim programı var, 17 Nisan'da aday memur eğitimi yazıyor. Katılacaklar uzman yardımcıları, 50 kişilik bir eğitim. Acaba biz olabilir miyiz bu, 17 Nisanda başlamış olmamız lazım öyleyse.
-
@maximum ben belgelerimi goturdugumde bana Basbakanliktan onay yazisinin gelmesi 3 ayi bulabilir dediler.. 17 nisan cok erken bence.. biz degilizdir diye dusunuyorum..
-
Yedekten feragat eden arkadaşın yerine çağırıldım şükürler olsun. 4, 5 ay sürebilir dediler ama güvenlik soruşturması için.
-
Arkadaşlar merhaba; gelişmelerden haberdar olmak ve ev, lojman, işe başlama tarihi vb. konularda bilgi alışverişi yapabilmek için whatsapp grubu kuralım diyorum. Numaralarınızı özelden mesaj olarak atabilirsiniz. Selamlar.
-
Güncel. Daha fazla katılım olursa daha işe yarar.
-
@adayyy Ben özel mesaj yazamıyorum nedense.. siz bana yazarsanız dönerim size..
-
Numaramı yazdım ekler misiniz?
-
arkadaşlar merhaba.bizim başlama zamanıyla ilgili bir haber alan var mı?Sizce daha ne kadar sürer?
-
Arkadaşlar bilgi alabilen oldu mu nezaman başlayacağımıza dair?
-
arkadaşlar ben geçen hafta aradım. görüştüğüm kişi güvenlik soruşturmasının sonucunu beklediklerini ve sonuçlanma sürecinin bakanlığa değil soruşturmayı yapan kurumlara bağlı olduğunu belirtti. bu yüzden size şu zaman başlarsınız gibi bir süre tahmini veremem dedi. fakat soruşturma sonuçları gelince bekletmeden işleme alacaklarını belirtti. başka bir forumdan bir arkadaşı evraklarında eksik bilgi olduğu gerekçesiyle mayıs ayında aramışlar. bu yüzden evrakların mayıs ayında soruşturmayı yapacak olan kurumlara iletildiğini tahmin ediyorum. soruşturma yaklaşık 2 ay sürüyor ve sonuç olarak temmuz ayında tamamlanacaktır diye düşünüyorum. inşallah ağustos ayında başlarız.