2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu hafta gelir mi acaba?
-
Bi de gec aciklanirsa listede oynama olabilir yazan olmus ne kadar dogru boyle birsey olabilir mi?
-
@872 hocam ne karad doğru tabii bilemeyiz ama bunu söyleyen arkadaşlar ki bende dahil geçmişte yaşadıklarımızı ve duyduklarımızı baz alarak bunları söylüyoruz. süreçler uzadıkça hepimizdeki objektiflik yavaş yavaş kayboluyor.
-
Arkadaşlar kurumdan ziyade bakanlık aranmalı özel kalemdir , danışmanlardır , bunlara ulaşılmalı yoksa kurumun tutumu erkenden açıklamak göreve başlatmak bunu hepimiz biliyoruz bir önceki alımda çıkardığı yönetmelikle, önümüzdeki haftaya kadar açıklanmassa eğer bakanlık kanalından baskı yapılmalı ..
-
@872 Hocam 9. promosyondan ben ve 3 arkadaşım 4 kişi mülakata girdik girdikten sonra arkadaslarla görüşmüştüm 2 sinin torpili varmış hatta biri baya uğraşmış torpil bulabilmek için. biri yedekten biri asilden kazandi ve işe başladılar torpili olmayan arkadaşım ve ben neredeyse sonuncu olmuştuk. Kazanan arkadaşların puanları da bizden düşüktü son sıralardan girmişlerdi. Hatta bir tanesi de foruma duyum getirmiş ve torpilin vardır senin kesin ithamlarına da sert bir şekilde karşı çıkmıştı. Kişinin o olduğu forumdaki isimden, yazdığı iletilerden, okuduğu bölümünden, vb şeylerden çok rahat anlaşılıyordu. Tabi böyle şeyler üzüyor insanı ama inancımı kaybetmedim torpilsiz olmaz deyip torpil koşturmaya baslamadım. Forumda yeni birinin mülakattan sonra torpil bulsak işe yarar mi diye mesaj atmışlığı bile var daha ne deyim Uzun ve beklemeli şeylerden ya kötü şeyler cikar yada hiç birsey çıkmaz inşallah erken açıklanır. Bu yazdıklarım da torpilsiz kimse alınmıyor anlamına gelmesin sgkda torpilsiz elenen arkadaşım şuan çok iyi bi kurumda çalışıyor. Forumda da çevremizde de illa ki oluyor torpilsiz emeğiyle kazanan.
-
kurumu arayan kimse oldu mu? Yeni bir şey duyan vs? Ben niye arayamıyorum tabi sorma hakkına sahipsiniz. Telefonda TL bile yok
-
@paretowilfredo dm ye yazdım, bakar mısınız
-
Cumhurbaşkanı özel kalemini arıyorum, yönetmeliğe rağmen sürenin aşıldığı, yönetmeliğin hiçe sayıldığı hususunu bilgi vermek için. Madem bakanlığın umrunda değiliz, bekleyeceksiniz diyorlar biz de başka yollardan deneyelim, devlet büyüklerinden yardım isteyelim. Numara 0 (312) 525 55 55 Ancak şimdilik açmıyorlar, ulaşınca buraya yazarım.
-
@ekstrafiskal Sanırım bu numara hiçbir zaman açmayacak telefonu
-
@ekstrafiskal bakanlığın umrund olmamak güler misin ağlar mısın hale bak
-
@ekstrafiskal bu cevabı kim verdi size acaba hocam? Özel Kalem mi?
-
@redcrossbjk dün yazdığım cevabı mı?
-
@ekstrafiskal şu az önce yazdığınız kardeşim bakanlık umursamıyorsa bekleyin vs olan cevabı
-
@redcrossbjk Yok o benim çıkarımım sadece Baksanıza bakanlikta liste ama arayınca bilgimiz yok diyorlar "bekleyeceksiniz" diyorlar. Cumhurbaşkanı özel kalemine falan bilgi verebilsek yönetmeliğin çiğnendiğine dair, belki yardımcı olur bize diye düşündüm sadece. Ancak telefonu kesinlikle açmıyorlar defalarca aradım.
-
Memurlar.netten geri dönüş alabilen var mı peki hocam? Bugün bir de hakem kurulu kararı olacak bi ihtimal yarın açıklanabilir, yarında gelmezse vay halimize
-
@ekstrafiskal anladım kardeşim.. Ben bi an acaba onlar mi öyle bir cevap verdi dedim ama çıkarımda haklısın
-
Sgk beklerken migren ağrıları kendisini hastanede bulanlar da var !
Bitsin hayırla artık lütfen -
@redcrossbjk ben hem mail attım hemde WhatsApp tan yazdım daha bir dönüş olmadı
-
@cemcantal Öğretmen olaydık manşetten verirlerdi. Öğretmenler.net 2 gündür ulaşabildiğim her yerden yazıyorum ama hiçbir şey yok
-
@redcrossbjk kesinlikle hocam