2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar neyin yönetim kurulu toplantısı vardı bugün? Sgk nın mı? Yönetim kurulu üyesinden Bilgi gelme olasılığı bana çok olası gelmiyor açıkcası . Geçmiş senelerde nasıl oldu bilmiyorum ama, apartman toplantısı değil sonuçta bu yönetim kurulu toplantısı, üyenin toplantı biter bitmez çıkıp bugün karar alınmadı diye haber uçurması çok mantıklı gelmiyor
-
@mrvhuab herseye bi negatif yaklaşmayın. Ben kendi başkan yardımcısı diye getirdiğim duyum a bile bel bağlamayın ki üzülmeyin diye belirtiyorum aynı yolun yolcusuyuz. Burda tepki size değil. Onlara.bizi oyaliyolar .
-
Acaba bugün yarın diyerek yönetmeliğe dava açma süresini geçirmeye çalışıyorlar, çünkü bakanlıkta da kurumda da özel kalem sekreteri dışında haberi olan yok
-
Biz daha cok bekleriz.
-
@heycorc404 size mantıklı ne geliyor peki? Mevzunun sgk yönetim kurulu ile alakalı olmadığını tahmin ediyoruz haber uçurma şeklinde de değil arkdsımız daha önce persembe günü yönetim kurulunda denetmenlik mevzusunun ele alınacagı yönünde bilgi almıstı. Biz de kendisinden tekrar rica ettik araması için. Aradıgında da aynı bu şekilde cevap aldığını yazdı. İnşallah eylülde acıklanır temennimi de buraya bırakıyorum.
-
Bi gelişme varmi diye girmiştim moralim bozuldu resmen arkadaşlar...Bence moral bozmadan elimizden gelenleri yapalim
-
@paretowilfredo üstad sende yeni gelişmeler var mı
-
@newworldorder bu ayda açıklanmazsa rezillik ya başka bişey değil çok mu zor 400 kişiyi işe almak bu ne dalga geçiyolar resmen
-
@newworldorder henuz yazmadı o arkadaş , yani daha dönüş olmadı YK üyesinden
-
Yönetim kurulu üyesinden dönüş alındı mı alınmadı mı şimdi? O da mı kesin değil:)
-
@erciyes38 arkadaş oyun mu oynuyoruz anlamadım.. bir arkadaş diyor YK üyesi dondu diğeri diğer arkadaş diyor dönmedi.. karar verin canlar döndü mü dönmedi mi
-
@erciyes38 yazdı hocam ben direkt o bilgiyi aktardım 3 tane wp grubu var siz galiba o grupta değilsiniz.
-
@newworldorder olabilir o zaman hocam
-
-
Şaka maka bugün de geçti
-
@heycorc404 benim wi-fi ile buraya giriş yapamıyorum son olarak mevzu ne oldu bana biri açıklasın arkadaş ya Bugün de mi bir cacık yok eylül eylül dediler durdular haftaya o da bitiyor
-
Özet geçeyim, alınan duyuma göre yönetim kurulu toplanmış bugün ama neyin yk sı bilmiyorum. Oradan sonuç çıkmamış . Eylül söylemi her geçen gün umut kırıyor zira Eylül’ün sonuna geldik
-
Ha bir de @paretowilfredo üstattan ses alamıyoruz, demekki cidden bi duyum yok
-
@heycorc404 eylül ayında açıklanacak duyumu bence sadece geçiştirmek için bizi daha fazla rahatsız etmeyin düşüncesiyle söylenmiş bir şey bence eğer eylül ayında açıklanacak olsaydı ciddi duyumlar duyardık ama öyle bir şey yok maalesef
-
@heycorc404 üç harfliler başlığına yazmış az önce