2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Şehit ve gazi yakını atamaları gerçekleştirilmiş, bizim sonuçlarla ilgili duyum vs alan varmı
-
heyecan yaptırmak istemem ama SGK duyurular sayfası bende açılmıyor.. Sizde de aynı durum var mı acaba?
-
@redcrossbjk bende de açılmıyor
-
@redcrossbjk açık açık yeni bir şey yok malesef
-
Dostlar yapmayın etmeyin bu zamana kadar duyurular sayfası açılmayıp da sınavın açıklandığı gün olmamış. Kurum başkanı tweet atar sonuçlar açıklanır. Birkaç saat öncesine de duyumlar iyice patlak verir. Olay bu.
-
@denetcii Hocam haklısın tabi de her zaman aynı olacak diye bir kaide yok. Bir an heyecan yaptım kendimce sanırım. Özür dilerim gereksiz heyecan için
-
@redcrossbjk yok hocam estağfurullah ne özürü. Hepimiz heyecanlıyız tabikide. Ama unutmayın illa bir duyum patlak verecek ve ardından kurum başkanı tweet atacaktır.
-
@paretowilfredo üstad var mı bir gelişme bir bilgi?
-
Bugün yada yarın patlak vermesi lazım artık
-
Arayan soran oldu mu, kimsenin duyumu yok mu
-
@Hayati bende değişiklik olsun diye aradim eylül sonuna kadar kesin açıklanacak denildi özel kalemden bilgi
Itimat edelim mi dedim söylenilen bu dedi -
@aroma gerçekten sinirleri zorlayan bir süreç, Allah hepimize hem sabır versin hem de akıl sağlığımızı yitirmeden sonuçlanmasını nasip etsin
-
@aroma asla unutamayacagımız bir eylül ayı
-
@newworldorder Ağustos bitmek bilmiyordu 30 günlük süreyi beklerken şimdi de Eylül ayı aynı oldu
-
@Hayati kesin denilse de itimatim kuruma sıfır, yok saymaya çalışıyorum olduğu kadar
-
acaba yine etkinlikmi yapsak ?
-
@serkan1992 olabilir özellikle başkanı etiketleyerek yapabiliriz
-
@Hayati yarın için bir saat belirleyip twitterdan yükleme yaparız başka seçeneğimiz yok gibi gözüküyor
-
Arkadaşlar kurumdan tanıdığı olan bi arkadaş bugün yarın açıklanacakmış dedi.her ne kadar sonucu görene kadar inanasım gelmese de bildirmek istedim.
-
Duyurular sayfası açılmıyor, insan bi heycanlanıyor