2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@lost_mugger kesinleşmediğini bende duydum 20 gündür olan bir durum değil.
-
@lost_mugger bu yazdıklarına ilaveten her an açıklanabilir de yazmış ama insanlar gergin boş bir beklenti oluşturmamak adına onu yazmamıştım
-
@cansuu ne zaman yazdı bunu bugün mü ?
-
@lastmetal 10-15 dk önce.
-
Heran açıklanabilir yazısı arkadaşın kendi fikri arkadaşlar heyecan yapmayın olsa bile cuma olur tahminim
-
@modigliani-0 banada kendi fikri gibi geliyor hayırlısı olsun
-
@modigliani-0 neden hocam 8.pro salı 9 ise perşembe açıklandı?
-
@denetcii perşembe yönetim kurulu toplanacak bilgisi dolaştı bugün
-
Eylül de açıklanacak diyenleri görünce ruh halimiz :))
-
@modigliani-0 anladım hocam hayırlısı olsun.
-
@cansuu watsap grubunun linkini gönderebilir misiniz hocam
-
Bu hafta açıklanması lazım artık yuklenelim telefonlara
-
telefonlara yuklenmek yetmez..gidip bakanligin onunde topluca oturma eylemi yapalim arkadaslar.belki dikkate alirlar
-
Her seferinde boşuna Eylül ayı kesin demezler herhalde, bugün arayan olursa bu cuma da olabilir mi diye sorarsa seviniriz
-
Kurumdan bakanlıktan veya kaynaklarından bilgi alabilen var mı? Sürecin ne aşamada olduğuna dair? Eylül diyoruz ama Haftaya Eylül de bitiyor
-
@heycorc404 aradık ayrıntı bilgi vermiyor bu ay içinde aciklanir diyorum dedi.
-
@guzelgunler bugün mü aradınız ve diyorum derken kendi fikri gibi mı söyledi ?
-
Tecrübelerime göre dün bir şeyler başladı. Yani duyum olarak. Bundan sonra bu tarz duyumların artıp kaos ortamının başlamasını beklemeliyiz. Yavaş yavaş o noktaya geliyoruz diye hissediyordum. Çünkü 9.promosyonda kesin yılbaşına kadar açıklanır diyorduk, biri çıkıp şubata kadar beklemeyin marta kadar beklemeyin diyordu. Bu tarz duyumları da almadığımıza göre bu ay bu iş biter inşAllah. Herkesin hakkında hayırlısı olsun artık iyi kötü önümüze bakalım.
-
Ahali bende aradım özel kalemi bu ay içerisinde açıklanacak dediler.
-
Aradığınız Sonu 58 41 olan numara hani eylülde açıklanacak diyen ki ben de aradım bana da öyle dedi dün, danışman sekreterimiş. sonu 60 69 olan numara özel kalem o bir bilgim yok diyor hala